Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - navigacija za mobitele
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

navigacija za mobitele

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
comdro View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj comdro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: navigacija za mobitele
    Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 23:56
cuo sam da se moze stavit gps navigacija na mobitel i da je dosta jeftinija nego navigacija za kola. ja licno mnogo neznam o tome niti gde se moze nabavit. ako iko zna vise o ovoj temi znacilo bi....
Na vrh
noodle1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj noodle1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 14:06
i meni bi to trenalo... ako neko nekaj zna nek napiše.... tnx
goran.pavlekovic@vip.hr
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 14:42
to ne postoji
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 14:44

motorola a925 ima to i nekima radi solidno.

ne znam dal se može namjestit na druge modele. Meni (na sony-ericssonu) nije uspjelo. postoji programčić, install itd, ali ne radi  

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 14:46
hehehe divx
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 14:49
pa svi mi se smiju
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 15:36
kad ne rabiš GPS
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 16:48

zanima me bil mogao gledati divxe na nokiji 21 00

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 17:15
mogo bi na ak ti se da...
Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 17:23
samo instaliraj divx player nabavi hard disk za mob i uzivaj u gledanju filmova na ekranu od 7 cm 
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 17:30
Na vrh
bafire View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bafire Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2006 u 16:22
da se vratimo na prvobitnu temu... moze navigacija da se stavi na mobitel ali prvo i prvo ti treba symbian mobitel. onda mozes da narucis od raznih provajdera navigacioni software i da kupis externi gps uredjaj u slucaju da tvoj mobitel nema. pogledaj nav4all.com. oni imaju super ponudu gde ti daju software besplatno a ako ti treba i gps uredjaj mozes i to uzet kod njih po povoljnoj ceni. takodje imaju dosta mapa i jezika na kojim je navigacija....
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2006 u 17:33
ehm, ljubazni su.
al ništa za sada.
SOON AVAILABLE  
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.