Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The fast and the furious tokyo drift
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The fast and the furious tokyo drift

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Whoopsy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Whoopsy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The fast and the furious tokyo drift
    Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2006 u 12:21

ako netko ima titl za ovaj film...postoje dvije verzije filma meni bi trebala za onu s jednim cd-om, pa ak netko ima nek ubaci na mail ili na starnicu

thx

I 'll strike again
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2006 u 12:52
napravi ga sam ako ti treba
:D

zar ne mislis da je malo drsko da bupnes ovde i trazis prevod za film koji je poceo da se prikazuje pre nekoliko dana, a bioskopski snimak se pojavio juce/prekjuce..

pa jer mislis da prevodi padaju sa neba, pa samo rasiris ruke i eto ga...
treba neko da ga napise - a za filmove kao sto je ovaj to se uvek i desi relativno brzo i bez takvih "molim vas, i posaljite mi, i ima li neko..."

zasto jednostavno ne budes malo strpljiv, nego gnjavis ljude.. i uvek se ponavljaju ista pitanja, cim se pojavi neki novi film, ne prodje ni dan a gomila klinaca se pojavi i pocne da kuka "ocu prevod, ocu prevod"... a nikad nista niste poslali za uzvrat..

i toliko prevoda ima kojih nema na sajtu, jer neke face jednostavno mrzi da to rade, ali zato redovno kukaju po forumu...
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2006 u 13:41
omfg
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2006 u 16:00
E stvarno bi bilo super ako neko moze da napravi,
 ja se stvarno ne razumem u to pravljenje i prevodjenje...

Hvala!
Uzmi sve sto ti zivot pruza, danas si cvet sutra uvela ruza!
Na vrh
TORSTEN View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TORSTEN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2006 u 17:39
ima ja titl al za dva cd pa ko moze da ga spoji u jedan nek javi
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2006 u 23:26
moze da se spoji sa subtitle workshop
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2006 u 23:40
Torsten postavi ga ti, a ovde ce vec neko da ga sastavi ima majstora...
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2006 u 19:18
Ajde molim te postavi titl nije bitno koliko CD-a!
Na vrh
vampir33 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vampir33 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2006 u 20:17

Imam ja titl za jedan cd ali nemogu da ga uploadujem probao sam nekoliko puta ali nece da se uploaduje...ustvari titl mi je dao torsten cudno mi je da on nije uploadovao ovde kad idem pod search nema ga nigde...

E pa sad ako nekome nije tesko da mi kaze zastro nemogu da uploadujem bio bi mu zahvalan a i ovaj titl odgovara uz fim...

The.Fast.And.The.Furious.Tokyo.Drift.XViD.TS-maVen  1 cd

Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2006 u 23:48
To je i najbolja kopija na netu za sada!
Ajde neka meni neko posalje na mail kmitic@sbb.co.yu
pa cu ja da okacim.

Pozdrav!
Na vrh
vampir33 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vampir33 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 01:02

Poslato ti je na email...

E da i molim te napisi za koju verziju je tj maven jer i ja to najvise volim da vidim za koju je verziju i onda tek skidam film i znam da necu imati problema...

Ažurirao vampir33
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 01:23
Hvala ti!
Postavio sam fajl!

On je bas za ovu verziju
The.Fast.And.The.Furious.Tokyo.Drift.XViD.TS-maVen  1 cd
Na vrh
vampir33 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vampir33 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 02:02

Ja nemogu da ga nadjem...

I hteo sam da pitam da li su ono zadnji uploadovani titlovi kada udjem na titlove i vidim listu? Trenutno je zadnji to jest prvi jednooki dzek?

E a i zasto se nevide ovde slova kada kucam nego moram da ih markiram da bi video sata sam napisao...

Ažurirao vampir33
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 02:33
Originalno postovano od strane madmax86 madmax86 piše:

Hvala ti!
Postavio sam fajl!

ZAŠTO 4 PUTA, MAX??!
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 10:22
Ma neka greska je bila ja sam jednom kliknuo i onda mi se pojavilo server busy???
Ja kliknem na Retry ono opet busy...
Izgleda da je on svaki put kad mi to obavestenje izadje ustvari postavljao titl...

Bas sam hteo da ti kazem da obrises 3 ako je to moguce ili mogu i ja da ih izbrisem samo reci kako?

Pozdrav i izvini!
Na vrh
Baxy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Baxy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2006 u 20:00

Imam nekoliko titlova za taj film kome treba neka se javi

Pozdrav BAXY

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.