| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Aforizmi poznatih glumaca, glumica |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Numberguy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
∞ №Guy ∞ Pridružen: 07.Svibanj/May.2010 Status: Offline Points: 4083 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Aforizmi poznatih glumaca, glumicaObjavljeno: 12.Veljaca/Feb.2021 u 14:50 |
|
Kao što kaže sam naslov teme, postavite neke aforizmi poznatih glumaca i glumica koje nađete na netu. Evo nekoliko... AL PAČINO Glumi se u životu, a u umjetnosti se traži istina. Lako je prevariti oko, ali je teško prevariti srce. Najgora stvar u situaciji kada ste poznati jeste da su ljudi uvijek fini sa vama. Dok pričate sa nekim svi se slažu sa vama, makar rekli i nešto potpuno ludo. Svi žele pažnju, samo slavni u tome katkad nemaju mjere. Taština je moj omiljeni grijeh.
JENIFER ANISTON 'Prijatelji' Uvijek će ostati prijatelji. Kao odrasla osoba, ja ne mogu kriviti svoje roditelje više. Nema žaljenja u životu, samo lekcije. Najbolji miris na svijetu je onaj koji čovjek voli. Dobre ideje će opstati. KVENTIN TARANTINO
Nasilje je najzanimljivija stvar za gledanje. Želim da nadmašim očekivanja. Želim da vas raznesem. Ukoliko volite dovoljno filmove mogli biste napraviti dobar film.
BATA ŽIVOJINOVIĆ Nisam živeo tuđe živote, svojim sam bio zadovoljan. U žitvotu igraš ili glavne ili sporedne uloge. Previše smeha je komedija, previše suza je tragedija... Prava mera je umetnost. Ažurirao Numberguy - 12.Veljaca/Feb.2021 u 21:36 |
|
![]() |
|
![]() |
|
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2021 u 15:12 |
|
Dužina filma mora biti direktno povezana sa izdržljivošću ljudske bešike. (Alfred Hičkok)
|
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14957 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2021 u 15:24 |
|
Orson Vels - "Popularnost ne bi smela da bude merilo prilikom izbora. Kada bi ona bila merilo onda bi Paja patak i Mapetovci sedeli u senatu." "Biti reditelj filma je idealno utočište za mediokritete." Vudi Alen - "Ako moji filmovi ne donose profit, znam da sam uradio nešto ispravno." Ažurirao kadetoni - 12.Veljaca/Feb.2021 u 15:40 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |