Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD i CD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD i CD

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 22:45
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

traxdata 3,20kn-to samo kad je neka akcija

verbatim 3,70

mogu li ja tebi poslati traxdata dvd

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 22:47

ma svejedno samo da nije kvark ili princo

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 22:52
koliko dvd-a i možeš mi molim te snimit i wedlock od spydia mi nije ništa došlo
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 22:56

ma kako nebi mogao,samo trebam nešto da riješim pa ću onda tebi to poslat.

ma čut ćemo se mi.donest će ti kruno doma dvd-e

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 23:01

ok super ja ću tebi poslati ovaj tjedan samo mi pošalji onu drugu adresu jer sam je pobrisala.

možeš i ti sa krunom   

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 10:33
Originalno postovano od strane Dr. Jackil Dr. Jackil piše:

Znaci da si tu negdje blizu vrbana. Je samo je nezgodno kaj u vemilu ne mozes kupiti na komad, a u ozaljskoj  ti da na komad ili oces pakovanja,a ista cjena 3knverbatin/2,70kn traxdata

Pa dobro, meni ovo s kupovinom na komade ne igra neku ulogu, jer kad kupujem uvijek uzimam 100 ili više komada, gnjavaža je ovo svako malo kupovat prazne medije.
Na vrh
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 12:18
To je istina. 
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 20:26
ja isto kupim vise,dok imam love,dok nemam,jbg
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
srbin018 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srbin018 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2006 u 10:32
Verbatim is the best svi ostali zezaju dobro moze tu da se probere po neki ali obavezno jedna serija dobra jedna ne valja a Verbatim retko kada se desi da ne valja neka serija diskova i DVD i CD
Na vrh
Cheketar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cheketar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2006 u 01:43
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

[QUOTE=Vedder]A jel valjaju Platinet diskovi?

Sa platinet imam losa iskustva.Data write su odlicni kao i verbatim.Ne razumem one koji pluju po princo imam ih preko 600 i nijedan me nije zeznuo.
Cheketar
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2006 u 15:02
Originalno postovano od strane Cheketar Cheketar piše:

[QUOTE=Dngy]

Sa platinet imam losa iskustva.Data write su odlicni kao i verbatim.Ne razumem one koji pluju po princo imam ih preko 600 i nijedan me nije zeznuo.

Slažem se, ja također imam hrpu princo diskova i prestao sam ih kupovat samo iz razloga što drugima nije pasalo da im snimam na njih....ali meni nikada niti jedan nije pukao ili bio krivo snimljen, a snimio sam ih, da ne pretjeram, oko 600-tinjak!
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 00:19
a je**ga, svatko ima svoja iskustva...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 11:06
evo i mene sa princom, prije cca 2 godine sam sve snimao na pricnoe(dvd filmove koje nisam gledao vise od jednom) i sada ih 80% ne radi, nece da ih ucita
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 11:35
Originalno postovano od strane Reverb XJ9 Reverb XJ9 piše:

Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

a je**ga, svatko ima svoja iskustva...

Procitaj malo po netu, vidjet ces da svugdje svi pljuju po Princu. Mislim, ako ti je tako dobar i uvjeren si da je Princo kvalitetan ti ga i dalje koristi, nitko to tebi ne brani. Ne znam zasto ti je to tako bitno da se o njemu ne govori lose, al cinjenica je da je Princo slabe kvalitete.

Očito imaš malo poteškoća u razumjevanju....pokaži mi gdje sam ja napisao da koristim princo? Ne koristim ga i nije mi bitno što drugi kažu za princo jer su to samo mediji za snimanje. Samo sam napomenuo da se iskustva razlikuju i da moja nisu loša, što ne znači da je meni jako stalo do toga da vi ne pljujete po princu jer očito postoje razlozi, ali ja ih nemam!
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 17:02
Mi govorimo u ovoj temi o praznim medijima! Znači koristiš prazne medije tj na njih snimaš, u tom slučaju ja ne koristim princo, nego sam ih koristio a to je prošlo vrijeme...ili možda nije, ha?
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2006 u 00:16
pročitaj cojeli topic, pa ćeš vidjet o čemu je bila riječ, zato ne filozofiraj ti....
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2006 u 11:09
ajde,ajde šta se sad prepucavate
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2006 u 11:10
geek fight 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.