Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Brave New World (2020)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Brave New World (2020)

Brave New World

Brave New World (2020)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2020

Žanr:

drama, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

415 min

Autor:

Grant Morrison
, David Wiener
, Brian Taylor

Glavne uloge:

Harry Lloyd
  >  Bernard Marx
Nina Sosanya
  >  Mustafa Mond
Alden Ehrenreich
  >  John the Savage
Kylie Bunbury
  >  Frannie
Jessica Brown Findlay
  >  Lenina Crowne
Hannah John-Kamen
  >  Wilhelmina 'Helm' Watson
Sen Mitsuji
  >  Henry Foster
Joseph Morgan
  >  CJack60
Ed Stoppard
  >  The Director
Demi Moore
  >  Linda
Kate Fleetwood
  >  Sheila
Sophie McIntosh
  >  Jane
Naomi Yang
  >  Vivian
Lara Peake
  >  Madysun
Scott Hunt
  >  Beta Conditioner

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Brave New World (2020)
    Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2020 u 02:16
Serija je otkazana nakon 1. sezone.
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2020 u 21:04
Šteta što ova serija nije prevedena na b/h/s, ovo mi je možda i najdraža stvar koju sam gledao ove godine.

Veoma intrigantan svijet me odmah navukao na gledanje. Serija je sjajno urađena, nemam nikakve zamjerke, ali poseban gušt mi je otkrivanje stvari vezanih za svijet, koji je baš je kul i neobičan. Zbog ovog su i odnosi među likovima vrlo zanimljivi. U seriji ima i "deep shit" razgovora, i to je bio super dodatak.

Kraj sezone je imao svoj zaključak, mislim da nije bilo potrebe snimati novu, tako da ovu seriju smatram završenom a ne otkazanom.

10/10
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2022 u 21:36
Seriju prevodi choosie ✨
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2022 u 17:09
Čitao kao tinejdžer, bio zaluđen sa Huxleyem ionako, što zbog uma, što zbog njegovog izražavanja, nikoga mu ravnog, ali adaptacije mi nisu bile previše bliske, preskočiću i ovo. No kada sam već u temi, hajde, dopao mi se svojevremeno, prilično, film Equals, iako lišen slojeva koje ima Huxleyevo delo, kao puka varijacija na temu, zapravo ima meni savršen sklad hladnoće budućeg sveta i buđenja emocija u tim, zombijima nalik, ljudima. Naglasak delom jeste na ljubavnoj priči, što zajedno sa tihim, sporim tempom sigurno neće biti za svakoga, ali Kirsten Stewart je sjajna, vrlo dobar i Nicholas Hoult, zajedno čine taj film (meni) vrednijim. Pa eto, da ne ulazim u mnoštvo dela o utopijskim društvima (to će neko već drugi, ja ne volem da nabrajam filmove u svojim postovima), tek oni koji bi voleli da kopaju po sličnim temama, mogu slobodno overiti i Equals, vražiji imdb mu ne čini pravdu sa tom besmislenom ocenom, što zna oterati ponekoga od filma, nepotrebno. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.