Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kupio DVD ali nema onoga sto bi.....
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kupio DVD ali nema onoga sto bi.....

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2006 u 00:04

Daj mi link stranice gde si  nasao  taj  disk pa cemo videti ko ce odgovarati, ebay ili  Universal. Ne verujem da ce Universal, ali ebay verovatno......

Ajd,  linkuj.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2006 u 00:07
ne treba mi tvoja pomoc, beli, a uostalom zasto bi meni pomagao kada sam ja smjetje?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2006 u 00:08
ispravak: sranje
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2006 u 00:20
Umesto da umlatis ebay ti sad kenjas oko detalja.....
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2006 u 00:22
ajd ajde

evo ti LINK
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2006 u 00:24
ovo pise a pise i na coveru

DVD, R2 PAL (Regionalcode Europa)

Bildformat:

Widescreen 2.35:1

Sprachen:

deutsch, englisch (DD 5.1)

Untertitel:

deutsch, englisch, niederländisch

Extras: 

Feature Commentary with Writer/ Director David Twohy and Actors Vin Diesel and Cole Hauser; Feature Commentary with Writer/ Director David Twohy, Producer Tom Engelman and Visual Effects Supervisor Peter Chiang; Into Pitch Black - Sequel to the Motion Picture; Production Notes; Cast Files; Filmmakers Files; Trailers

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2006 u 00:35
Upravo sam to hteo kopirati. Je li, zasto  se ne zalis???

Snimi stranicu, posalji je ebay-u i objasni problem:
 Nisi dobio ono sto pise na stranici  vec neki treci ku**c. Trazi ili da ti posalju drugi.

Ne mogu tek tako varati.
Ako nece.....ja bi zapucao kod  advokata, da vidim sta se tu moze a sta ne.
Jesi li vec bio kod advokata????

Schopenhauer
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2006 u 00:37
ma ku**c cu se natezati za 20 eura, pogotovo ovdje gdje covjek(pijani) zgazi majku i dijete i prodje sa uvjetnom godinu dana 

nije ebay kriv, kriv je universal, na originalnom coveru to isto sve pise
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2006 u 00:48
Ne slazem se.....kupio si od ebaya, ne od universala direktno.

Razmisli.

Schopenhauer
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2006 u 00:49
nije e.bay to snimao, printao cover i ostalo

razmisli
Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2006 u 01:04
Kakve ima veze eBay sa tim , oni su samo posrednik , Universal je kriv sto je dao lazne podatke ...
Na vrh
aldo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aldo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2006 u 22:32
ja cu ti sad poslati ako hoces 20 razlicitih covera za taj film, i na savakom ce razlicito pisati, kako ti napamet pada tuziti universal, pa zar ti mislis da je isti kvalitet tih filmova na nasim trzistima ( BALKAN) i trzistima u EU. Pa kod nas je sve fus i druga klasa, a cover su samo prepisali na nasem , redizajnirali i ubacili film.Drugi put naruci direk iz universala, pa ces davidis da ce biti sve kako pise na coveru, ali ce ti i oderati kozu.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2006 u 23:42
Originalno postovano od strane aldo aldo piše:

ja cu ti sad poslati ako hoces 20 razlicitih covera za taj film, i na savakom ce razlicito pisati, kako ti napamet pada tuziti universal, pa zar ti mislis da je isti kvalitet tih filmova na nasim trzistima ( BALKAN) i trzistima u EU. Pa kod nas je sve fus i druga klasa, a cover su samo prepisali na nasem , redizajnirali i ubacili film.Drugi put naruci direk iz universala, pa ces davidis da ce biti sve kako pise na coveru, ali ce ti i oderati kozu.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA odakle si ti sad ispao, kupio sam DVD iz NJEMACKE ne sa BALKANA
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 02:56
Yebes geografiju, jesi li uzeo pare????

Znas kako Bogdan Diklic u Maratoncima kaze:

A gde su moje pare?  Ocu da znam koliki je moj deo!!!!!

I dobija odgovor:  OVOLIKI!!!!!!!!

Schopenhauer
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 11:31
dogovorili smo se sa tim likom koji nam je prodao da mu vratimo 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.