Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Clan (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Clan (2012)

Clan

Clan (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2012

Žanr:

drama, kriminalistički, komedija

Trajanje:

50 min

Autor:

Malin-Sarah Gozin

Glavne uloge:

Inge Paulussen
  >  Goedele Goethals
Dirk Roofthooft
  >  Jean-Claude Delcorps
Barbara Sarafian
  >  Eva Goethals
Kristine Van Pellicom
  >  Veerle Goethals
Maaike Neuville
  >  Rebekka Goethals
Ruth Becquart
  >  Birgit Goethals
Geert Van Rampelberg
  >  Matthias Dewitt
Robbie Cleiren
  >  Thomas Dewitt
Emilia Florentie
  >  Bloeme Delcorps
Sien Eggers
  >  Hermin 'Min' Delcorps
Gilda De Bal
  >  Irène
Herbert Flack
  >  Gerard Wijnants
Steve Geerts
  >  Boris Engelen
Stefaan Degand
  >  Roger Verspechten
Mano Dewulf
  >  Sander Cox

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Clan (2012)
    Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2020 u 00:31
Genijalna serija, sa bravuroznom pricom, fenomenalnom glumom, puna duha i pravog filmskog sarma. Ocena 10/10
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2022 u 12:32
Serija Bad Sisters, mada najavili su drugu sezonu tako da planiraju mozda i nesto novo, me podseti na datu.Slazem se sa Aleksom,odlicna serija, pa ko nije moze da pogleda kad ugrabi slobodnog vremena ili pak da proveri i pogleda ovu novu (verovatno cu i ja da zavirim).
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2022 u 13:38
Ja preporucih Bad sisters nisam znao za ovu pa cu i nju da pogledam,da uporedim
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2022 u 13:49
Ma samo sam stavio, nema veze, verujem da su i jedan i druga dobre ko nije gledao, ipak su serije u pitanju, a ne filmovi, opet za Bad Sisters su najavili drugu sezonu, eto to me je povuklo, i sad vidim da pise da je adaptacija, tako da malo promenih misljenje, a rekoh i ja cu da zavirim, pa ako mi prija nastavicu necu uporedjivati ipak. Uopsteno znam o cemu se radi, i secam se i pocetka i kraja,  ali fora , scena , realno ko to pamti, i ko to moze da zapamti, ako nije gledao npr. prosle nedelje. 

Ažurirao AlexDeLarge - 26.Prosinac/Dec.2022 u 13:54
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2022 u 14:03
Ako su to amerikanci to ne gledam.
U principu ne gledam anglosaksonce bojkotujem njihovu kulturu...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2022 u 14:14
Pa Apple TV+, koprodukcija, snimana u Irskoj, autori, glumci, saroliko u sustini.

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2022 u 14:17
Pa to i jeste dobro ,sto je Irska u pitanju,ili Britanska ipak su oni meni dobri za ovakve serije. bas sam i rekao za razliku od americkih ovakvih i slicnih serija koje ni ja ne gledam
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2022 u 14:29
Ne volim takvu vrstu gulasa
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2022 u 14:30
Ali da ne gresim dusu moja cerka gleda anglosaksonce pa cu da joj pustim prvu pa ako valja...

Na vrh
kvrle View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj kvrle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2026 u 12:25

Rešio sam da prevedem ovu seriju , iako je već postojao hrvatski prevod, zato što sam
 bio oduševljen serijom Bad Sisters (2022),  a onda sam video da je ona rimejk serije
Clan (2012). Pošto sam želeo da je pogledam, skinuo sam seriju. Tada je bila dostupna
samo verzija s nalepljenim titlovima, na šta sam alergičan. Kad se pojavila verzija bez
nalepljenih titlova,  pokušao sam da nakalemim postojeće titlove, međutim - nije bilo
šanse. Postojeći hrvatski titlovi bili su za verziju sa devet epizoda,  a kao što se može
videti na IMDb-u, serija originalno ima deset epizoda. Dakle,  to je razlog što sam je
(ne bih rekao ponovo) preveo.

Postavio sam prevod za svih 10 epizoda serije za verziju bez 'nalepljenih' engleskih titlova.
Sinoć sam počeo da bindžujem i da ispravljam uočene tipfelere, ali sam na nekim mestima
i malo preformulisao prevode. Kad čovek počne da prevodi, ne zna od početka šta je bitno,
a tek nakon raspleta dobija se kompletna slika, pa sam u skladu s tim neke stvari neznatno
doterao. Zasad su ubačeni poboljšani tilovi za prve četiri epizode, a za dan-dva biće gotova
cela 'ispolirana' sezona.

Ažurirao kvrle - 23.Svibanj/May.2026 u 12:36
It's better to burn out, than to fade away!
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2026 u 22:30

Hvala Kvrle,
Na velikom trudu!Smile Ova serija je idealna za porodično gledanje.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,277 sekundi.