Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slike
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Slike

Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
Korisnik
Poruka
Flash View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2003 u 21:56
Dal imaš na kompu ili na baš stripove?Ak imaš na cd-u  ja sam za zamjenu il bi kupil.Wha eva it takes
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
Inny View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Inny Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2003 u 19:17

imam ih na kompu. I jesi li siguran da se snima film dragon ball film s glumcem jackie chanom? a na jednoj stranici je pisalo da ce netko drugi glumiti. i slika pikola je jako smijesna!

Goku: Hugh Jackman

Vegeta: Ray Park

Piccolo: Sam Wheeler

Raditz: Jason Bateman

Nappa: Bill Goldberg

Tien:
Orlando Bloom

Bulma: Jessica Alba

Chi-Chi: Eliza Dushku

Puarr, Oolong, King Kai: These guys will be CGI, and don't worry, Puarr Oolong will only have small cameos. The voice actors from the show will do the voices for these characters on the movie.

ZIVOT JE CUDAN I ZAGONETAN
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2003 u 22:13
Evo i moja! Bardock, Goku, Gohan i Goten.
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2003 u 22:14
Ummmmm,ja ne vidim nikakve slike
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
Inny View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Inny Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2003 u 22:27

ni ja svoju ni tvoju. Sorri!

Goku: Hugh Jackman

Vegeta: Ray Park

Piccolo: Sam Wheeler

Raditz: Jason Bateman

Nappa: Bill Goldberg

Tien: Orlando Bloom

Bulma: Jessica Alba

Chi-Chi: Eliza Dushku

Vidite li sada? to su samo slike glumca u filmu neobucene osim pikola, naravno!

Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2003 u 22:35
Hehe,dobar izbor ženskih glumaca.Poslo sam ti mail Inny
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
Inny View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Inny Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2003 u 22:46
Al grozan izbor muskih glumca, pogledaj vegetu !!   A pikolo izgleda ko sam vrag iz starih filmova nego ko pravi izvazemljac s planete namek! Zar nisu mogli nesto bolje smisliti?!?!  A nappa izgleda ko pravi al samo je malo prenapunjen! Kako bi ti ona glumca koja glumi bulmu obojila kosu u plavo-zeleno izgledala?  I odgovor ti je poslan, naravno.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.