Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - NAJBOLJI PROGRAM ZA SNIMANJE U AVI ZA TV
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

NAJBOLJI PROGRAM ZA SNIMANJE U AVI ZA TV

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
boba_86 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boba_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: NAJBOLJI PROGRAM ZA SNIMANJE U AVI ZA TV
    Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2006 u 13:31
Jel zna neko koji je najbolji program za TV karticu koji snima direktno u AVI file.Hvala
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2006 u 14:17
virtualdub
Na vrh
boba_86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boba_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2006 u 17:02
kako sada za sve je virtual dub,a kako da ga povezem sa tv karticom
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2006 u 17:08
odes u njemu na "capture" i tamo imas za podesavanje kako da on cita karticu, zvuk, u koji codec da snima.....
Na vrh
boba_86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boba_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2006 u 17:50
ok,hvala,mali program ali mocan :-)
Na vrh
drperic80 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drperic80 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2006 u 12:48
Ja bih ti preporucio iuVCR
Program je specijalizovan za snimanje u avi.Ja imam iskustva sa raznim programima
tipa Chris Tv i slicno ali mogu ti reci da je po meni najbolji iuVCR(naravno ako zelis da snimas u rezoluciji 768x576).Ako zelis manje rezolucije mozes koristiti i virtual dub.Za snimanje ti preporucujem Pic Video Codec,Huffyuv,Alparysoft...(ima tu jos par kodeka,ja za snimanje koristim pic video jer od svih kodeka najmanje trosi CPU).Naravno ,ako imas dovoljno prostora najbolja opcija je uncompressed.
Zatim koristis virtual dub za obradu uz pomoc xvid ili x264 kodeka (ostali nisu ni blizu po kvalitetu),uz koriscenje ogovarajucih filtera,itd,itd,....
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2006 u 14:08

DSCaller je zakon, program koji cak zna da "deskrembluje" kanale na kablovskoj televiziji koji su "kao" skremblovani"

Sva ziva podesavanja imas, pocevsi od rezolucije pa preko milion filtera za podesavanje slike. Malo ce ti biti tesko da prvi put nadjes kanale, ali na njihovom sajtu imas da skines vec gotove sheme za razne kabl. operatere ili cekaj pola sata da ti sve nadje sam. Jednim jad ga namestis je uzivanje. A snima kao luuuuud.

NAPOMENA: jos jednom da naomenem, program moze da otkljucava skremblovane kanale, za visse informacija, guglujte ne pitajte mene kako.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.