Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Raised by Wolves (2020)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Raised by Wolves (2020)

Raised by Wolves

Raised by Wolves (2020)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2020

Žanr:

drama, fantazija, znanstvena fantastika, triler

Autor:

Aaron Guzikowski

Glavne uloge:

Dale Earnhardt Jr.
  >  Campion Aged 8
Travis Fimmel
  >  Marcus
Matias Varela
  >  Lucius
Niamh Algar
  >  Sue
Abubakar Salim
  >  Father
Jordan Loughran
  >  Tempest
Winta McGrath
  >  Campion
Amanda Collin
  >  Mother
Aasiya Shah
  >  Holly
Ivy Wong
  >  Vita
Ethan Hazzard
  >  Hunter
Felix Jamieson
  >  Paul
Loulou Taylor
  >  Cassia
Clayton Evertson
  >  Dorian
Susan Danford
  >  Justina

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2021 u 09:07
Ovo može biti interesantno, konačno imam osećaj kao da gledam pravi SF, što nije tako često.

Kod treće epizode sam pa da ne mudrujem previše, za sada mi se sviđa ideja, izgled serije, slojevitost, efekti su fini, ovo može ići u mnogo pravaca, pa da vidim za šta su se odlučili. Ne bih još slavio kakav "trijumf televizijske naučne fantastike" ali mi je u najmanju ruku osveženje.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2021 u 11:16
Na vrh
Bad Spenser View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bad Spenser Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2022 u 22:10
Veoma dobra serija, zanimljiva. 7/10
Na vrh
uredi ovo View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj uredi ovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2022 u 17:22
Serija OTKAZANA...
Tragično. Čim nekakva serija počne (alegorijski) progovarati o uzrocima problema na svijetu... ili "slučajno" ugrozi Boga... KRAJ. Ovako je bilo i s StarGate Universe, čim se pročulo kako će naći "Boga" - KRAJ... i to naprasni.
Je li ovoj seriji, Odgajani od vukova ili Vučji odgoj, presudilo što napredni (u svakom smislu) robot za ljude ustvrdi da su jedino sretni kad su potpuno bez pameti, pa ih genetski modificira tehnologijom kojoj ljudi nisu na pragu ni za 1.000 generacija i od njih načini doslovno bezumna čudovišta s izraženim primarnim nagonima i za novopridošlice ukusnog mesa... ne znam, puno ima tih konotacija, koincidencija s realnim stanjem stvari, a dodatno komplicira cijelu priču naprasni prekid serijala, zbog "pomanjkanja interesa", hmm da.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,230 sekundi.