| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gledanje filmova sa laptopa na TV i problem sa zvukom |
Odgovori
|
| Korisnik | |
exned
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 22.Svibanj/May.2009 Lokacija: bih Status: Offline Points: 126 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Gledanje filmova sa laptopa na TV i problem sa zvukomObjavljeno: 06.Rujan/Sep.2020 u 11:43 |
|
Lijep pozdrav,
Vrlo je moguce da ste se ranije susretali sa ovom situacijom, ali molim za savjet ako neko zna da pomogne. Ovako: Spojio sam laptop sa televizijom putem HDMI kabla(da bih gledao film). Prethodno sam provjerio film na laptopu da kojim slucajem izvorni fajl nije zeznut medjutim sve je ok. U control panelu odabrao sam da zvuk sa laptopa ide na TV . Ono sto uočavam jeste sljedece: osjeti se kasnjenje zvuka na tv-u(ne veliko, ali se osjeti). Znaci, zvuk ne ide tačno u ono vrijeme kada glumci otvaraju usta, već imate osjećaj da se prvo usta otvore pa tek onda ide zvuk (mozda jednu i po sekundu ili tako nesto). Onda sam u control panelu vratio zvuk na laptop i tada je sve islo ok. ------------------------ Takodje, prijatelj je kupio novi soundbar i prikljucio je tv putem HDMI kabla na njega.. Isti slucaj ima kao i ja kada prikljucim laptop na TV putem HDMI kabla.Dakle, i kod njega se osjeti da zvuk ide kasnije nego slika(bilo da je u pitanju reprodukcija video zapisa sa youtube ili sa USB sticka). --- Kada sam gledao film sa USB sticka na TV-u nije bilo uopste nikakvog kasnjenja vec je sve islo ok.. Medjutim, kod prijatelja i kad gleda film sa USB sticka a da zvuk ide na soundbar osjeti se kasnjenje. Zaista ne umisljam jer sam poredio dvije varijante , kada gledam video materijal sa usb stika (koji je ubacen u tv) i kada pustim film putem sa latpopa na tv. AKo moze pomoc, bio bih zahvalan
|
|
|
Nedo
|
|
![]() |
|
Numberguy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
∞ №Guy ∞ Pridružen: 07.Svibanj/May.2010 Status: Offline Points: 4083 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2020 u 10:16 |
|
Isprobao si ovo preko Device Manager?
Ako i posle ovoga imaš problem sa zvukom, onda vidi da nije možda kabl loš. Isprobavate sa istim kabl i kod ortaka? I vidi u podešavanja zvukom televizora kakve opcije imaš. Možda nešto tamo treba da izabereš... Ažurirao Numberguy - 01.Listopad/Oct.2020 u 10:21 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |