Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Do skorog vidjenja...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Do skorog vidjenja...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 11:07
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

Taxi Driver

jel to ono sa de nirom?taj film mi je jedan od najboljih

pogotovo kada kaze "trbeala bi kisa pasti da opere svu ovu prljvstinu sa ulica"

Ažurirao speedy
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 12:37
joj speedy, nauči se kvotat, papku 
ni ne moraš gledat deer hunter, imaš deer woman
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 12:41
muhahahhahaa

der woman rul3zzzzz

nisam gledao nesto smijesnije, pogotovo ona scena kada sanja muahhahahaha
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 13:39
daaaaa, ono sa jelenskom glavom 
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 14:10

Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

ja sam gledao kuma prvih pola sata i nisam dalje mogao gledati, a gledao sam i deer hunter, jebote, vjerncanje od sat vremena aliosttak je odlican, a solaris, isuse, najdosadniji film svih vremena

solaris dosadan

eh stvarno si prevasišao samog sebe   

okani se takvih filmova i uštedi si truda i gledaj eksplozije auta i dizela vina

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 14:25
mislio sam na ovaj novi solaris, sa cloonejem, film je dobar ali je predosadan, tako isto misli vecina, dakle, nisam sam kao sa kumom ali onaj ruski solaris je dobar

solaris sam gledao dok sam bio high i skoro sam poludio od dosade

a sto se tice akcija, volim neke akcije, volim sve zanrove, a riddick rul3zzz, ne volim toyja scotta i njegove filmove

najvise volim stare WW2 filmove sa dobrim porukama

Ažurirao speedy
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 14:26
alien 1 je takodjer dosadan na momente ali je glenijalan, takodjer i apokalipsa danas, sve dobri filmovi ali ima scena toliko dosadnih da poludis
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 14:30
evo, pogledaj moj blog(koji vise ne radim) pa vidi kakav je moj ukus

LINK
Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 14:34

apokalipsa danas

Savršen od prvog do zadnjeg kadra.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 14:35

riddick rul3zzz

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 14:36
Originalno postovano od strane Mate Mišo Kova& Mate Mišo Kova& piše:

riddick rul3zzz

hehehheee
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 14:38
Originalno postovano od strane Mate Mišo Kova& Mate Mišo Kova& piše:

apokalipsa danas

Savršen od prvog do zadnjeg kadra.

salzem se, ali ja sam ti taj film gledao tri noci za redom, gledam i zaspem, gledam i zaspem i jos jednom tako

sad, da li je to jer je film dosadan ili jer sam bio umoran, ne znam
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 14:46

mislio sam na ovaj novi solaris, sa cloonejem, film je dobar ali je predosadan, tako isto misli vecina, dakle, nisam sam kao sa kumom ali onaj ruski solaris je dobar

solaris sam gledao dok sam bio high i skoro sam poludio od dosade

a sto se tice akcija, volim neke akcije, volim sve zanrove, a riddick rul3zzz, ne volim toyja scotta i njegove filmove

najvise volim stare WW2 filmove sa dobrim porukama
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 15:01
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 16:11
pa dobro dečki, o ukusima se ne bi trebalo raspravljet.....meni je revimo riddick bez veze, a npr. predobar mi je hitckokov opus opčenito i takvi filmovi starog kova....no to su ukusi, nekom drugom se to možda ne svida
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2006 u 17:50
ajde bez vredjanja na ovom topicu (i na svim ostalim)
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2006 u 17:53
tko vrijedja? 
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2006 u 17:57
e da, beli me vrijedjao, izgleda je nesto novo napisao  ali jebe mi se
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2006 u 02:53
Samo nemoj mene, molim te....

Kao sto neko rece - o ukusima se ne raspravlja.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.