| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tiger King: Murder, Mayhem and Madness (2020) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tiger King: Murder, Mayhem and Madness (2020)Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2020 u 11:11 |
|
Na osnovu prve epizode koja se trebala skratiti barem za pola jer umalo ubije gledatelja walkingdeadovskim razvlačenjem - nadam se da neće.
|
|
![]() |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2020 u 00:00 |
|
Seriju prevodi konte.cg 👍
|
|
![]() |
|
bokidante
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2020 u 13:43 |
|
Ovako nešto nakaradno, je moguće samo u americi!
|
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2020 u 19:10 |
|
Sto rece bokidante, ovakvo ludilo drustva, se samo u USA moze naci.Po meni, dokumentarac ide silaznom putanjom kako se blizi kraju jer me te USA omiljene fore sa pravosudjem i sudjenjem, mnogo bas i ne zanimaju, kada nisu eventualno nafilovano fiktivne.Opet, zabavilo me je ovo.
|
|
![]() |
|
Filaret
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2020 u 22:23 |
|
Meni je ovo bilo fascinantno. Mislim na svet koji "u kavezima u SAD drži više divljih mačaka nego što ih u ostatku sveta živi na slobodi", ne na raspalu furundžijsku babu Džoa Egzotiku.
Neverovatni likovi, svi lažu i iskorišćavaju i životinje i jedni druge, žive u nekim kultovskim zajednicama i izgledaju kao da su iskočili iz stripova. Gledajući ih kako maze one mačiće, čovek mora da se pita koja voda ih izbaci i odakle im bre pare za to što rade? A onda uplivaju narko dileri, profi prevaranti i sve otprilike dođe na svoje, pa i ubijanje, sakaćenje i maltretiranje postaje deo izopačenog šarma tih komičnih gurua, drogiranih pedera, rospija u tigrastim helankama i krezubih redneka. Prosto čoveku dođe da žali Džoa, ne zato što je u buvari, nego zato što i oni nisu tamo. Možda dosad i jesu, što bi kreštavom Džou produžilo život bar za deset godina. ![]() Naravno, usrani Netfliks je sve spektakularno našminkao, doveo ih u situaciju da se keze i pričaju kako tamo nisu bili zbog para i Džoa, nego zbog životinja i da sa dirljivom skromnošću izjavljuju da nisu zvezde, prosto ih je iz blata doveo do visina nakaradne posebnosti. Ali svejedno, toliko mi je bilo zanimljivo da sam odgledao bez prekida, iako, kako negde neko napisa, ni meni nije jasno da li ovo može da se nazove dokumentarnim filmom. A kažu i da će veseli Nik Kejdž da se oproba u ulozi ovog napirlitanog mamlaza. Last but not least, hvala konte.cg za odličan prevod. ![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2021 u 11:47 |
|
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2021 u 12:04 |
|
Baš sam se pitao kako li će uspeti da izmuzu tu kravicu još, eto nam odgovora. Ruku na srce, Doc Antle, tj priča o njemu, možda i jeste vapila za zasebnom "kopanju", ništa mu je manje bizarna komuna ili, heh, ličnost, od Joe Exotica.
Joe Rogan je imao rutinu o tome kako je zapravo samo u Teksasu više tigrova u kavezima negoli u divljini, verujem da taj podatak nije šala. Nisu ni potrebne čitave SAD ![]() |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2021 u 12:39 |
|
O datoj licnosti Joe Exotic :)sam gledao pre 2020 tri ili cetiri dokumentarca, pa ako je neko gledao dokumentarce ili procitao mozda ( bilo je u Zabavniku) pre ovog da li slucajno zna da li ima nesto novo, bitno i zanimljivo, mada samo pretpostavljam da verovatno ima s obzirom na broj epizoda i trajanje istih, ili su razvukli. Kao sto sam gledao neke dokumentarce sto se tice forenzike koji su sazeti u 35-40 minuta i sve podrobno objasnili, a nakon toga sam gledao verziju sa ponavljanjem i podsecanjem, nepotrebno produzenom dramatizacijom i razvukli su isti slucaj na tri epizode svaka od po 45-50 minuta.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |