Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Only fools and horses epizode
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Only fools and horses epizode

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
radukin View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj radukin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Only fools and horses epizode
    Objavljeno: 23.Svibanj/May.2006 u 15:13
Da li neko ima ili moze da postavi epizode A Royal Flush i Rodney Come Home.
Nigde ne mogu da ih pronadjem.

Unapred hvala!
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2006 u 15:36

Za oba specijala + sesti serijal + jos 5 specijala sam ja radila prevode, preciznije, prepisivala sa tv ripova (tv ripovi sa Pinka), pa cu okaciti ono sto jos nije okaceno na stranicu.

Pozdrav

......kad proradi upload...

Ažurirao DoDo
Ruka koja daje uvek je iznad ruke koja prima.
Na vrh
Cakic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cakic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2006 u 17:48
imam ja sve od "MUCKI"javi se na MSN i da cu ti sta zelis
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2006 u 09:58

Originalno postovano od strane Cakic Cakic piše:

imam ja sve od "MUCKI"javi se na MSN i da cu ti sta zelis

Pa ako imas sto ne uloudujes? Podeli to sa ostalima.

12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
Cakic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cakic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2006 u 11:53
ja sam rekao kome god treba datcu mu
samo neka mi se javi
Ja mislim da je to jasna poruka da zelim da podelim sa svima.
A iskreno neznam kako se postavlja titl na sajt tj. upload
ajde reci pa cu i to uraditi
Na vrh
radukin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj radukin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2006 u 12:22
Imam sad problem.Poslao si mi titlove i hvala ti na tome ali ja sam skinuo epizodu A Royal Flush u uncut verziji i traje duze od obicne i sad mi taj titl ne odgovara,jer izgleda da ima 2 verzije te epizode! Da li neko ima titl za tu duzu,uncut verziju epizode A Royal Flush
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2006 u 15:24

ja sam rekao kome god treba datcu mu
samo neka mi se javi
Ja mislim da je to jasna poruka da zelim da podelim sa svima.
A iskreno neznam kako se postavlja titl na sajt tj. upload
ajde reci pa cu i to uraditi

Majke ti? Zezas me?

Ides na http://www.divx-titlovi.com/ 

skroz dole ispod spiska poslednjih prevoda imas deo za upload. Ukucas naziv filma, koji jezik, browse-zip-ovan ili rar-ovan file i kliknes onaj link gde pise UPLOAD SUBTITLE

12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
Cakic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cakic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2006 u 17:56
Originalno postovano od strane klaki klaki piše:

ja sam rekao kome god treba datcu mu samo neka mi se javi Ja mislim da je to jasna poruka da zelim da podelim sa svima. A iskreno neznam kako se postavlja titl na sajt tj. upload ajde reci pa cu i to uraditi

Majke ti? Zezas me?

Ides na http://www.divx-titlovi.com/ 

skroz dole ispod spiska poslednjih prevoda imas deo za upload. Ukucas naziv filma, koji jezik, browse-zip-ovan ili rar-ovan file i kliknes onaj link gde pise UPLOAD SUBTITLE

bas si neki fin momak
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.