Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jojo Rabbit (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Jojo Rabbit (2019)

Jojo Rabbit

Jojo Rabbit (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2019

Žanr:

drama, komedija, ratni

Trajanje:

108 min

Režija:

Taika Waititi

Scenarij:

Taika Waititi
, Christine Leunens

Glavne uloge:

Sam Rockwell
  >  Captain Klenzendorf
Taika Waititi
  >  Adolf Hitler
Scarlett Johansson
  >  Rosie Betzler
Stephen Merchant
  >  Captain Deertz
Alfie Allen
  >  Finkel
Sam Haygarth
  >  Hans
Iva Sindelková
  >  Postwoman
Gabriel Andrews
  >  Herr Klum
Brian Caspe
  >  Herr Mueller
Rebel Wilson
  >  Fraulein Rahm
Luke Brandon Field
  >  Christoph
Judith Georgi
  >  German Translator
Victoria Hogan
  >  Woman
Sitara Attaie
  >  German shopkeeper
Thomasin McKenzie
  >  Elsa Korr
Joe Weintraub
  >  Herr Junker
Stanislav Callas
  >  Russian Soldier
James McVan
  >  American Soldier
Bethany Adams
  >  Secretary
Roman Griffin Davis
  >  Jojo Betzler
Archie Yates
  >  Yorki

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2020 u 13:45
Sličan film, mada nešto ozbiljniji je i  crnohumorna satira, Look Who's Back (Er ist wieder da) iz 2015. Film je ekranizacija bestselera Timura Vermesa. U njemu se Hitler budi na mestu gde mu je nekad bio bunker i zatiče neku sasvim drugačiju Nemačku od one koju je ostavio iza sebe. Ubrzo postaje medijska zvezda i učesnik rijaliti programa (naime, Nemci misle da je on opičeni ulični glumac koji samo oponaša Hitlera). Uz to on iznosi neke vrlo ozbiljne opaske i kritike na račun savremenog nemačkog društva. Meni je to prilično ozbiljan film i nisam tu video neku uvredljivu nameru.

Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2020 u 19:02
Odgledah film. Svidio mi se. Ništa spektakularno ili revolucionarno, ali mi se svidio. Svaka čast za glumce. Po meni, nema slabe karike. Svi su bili odlični. Mali Jorki mi je zakon. Šteta što ga nije bilo više. Preporuka.
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2020 u 22:07
Film je dobar i nije prešao liniju neukusa.

Ismijavanje nacističkih ideja je dobra stvar. Hitler se pojavljuje kao figment dječakove mašte, pa na njegovu šašavost ne treba gledati kao na neku uvredu.
Film je smiješan, pogotovo Jorki. Tragična strana filma me uhvatila iznenada i bilo je efektivno.

8,5/10
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2020 u 22:59
dobar film, simpatičan skroz...sve zrači u sarkastično-ironičnom tonu ugl...svakako za pogledat....bar se ja zadnjih par godina nisan više puta nasmija na nekom filmu (od ovih novijih filmova)
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2025 u 11:43
Prošlo je pet godina. I dalje - veličanstveno!!!
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 sati 11 minuta , u 17:36
Ok film
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 6 sati 26 minuta , u 00:21
Gledao sam ga čim je izašao, ali evo tek sad naiđoh na temu. Filmčina!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.