| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
pomoć ...nero je u pitanju |
Odgovori
|
| Korisnik | |
daddy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: pomoć ...nero je u pitanjuObjavljeno: 13.Svibanj/May.2006 u 00:04 |
|
do danas sam normalno radio sa nerom...krenem da cu opet prziti nece... npr idem stavljati vise filmova na dvd,hocu da izaberem brzinu 4x ,on mi na popisu prikaze brzine 1x,2x,2.4x,maximalno probao sam sve brzine ali nece izbaci crvenim burn proces failed with speed 2.4x npr. i jos kaze da treba napraviti nesto sa disc-one,i test drive sam radio ali nista probao sam i sa nerom 7.2.0,ma kaki molim vas da se jave samo oni koji su u stanju pomoći zahvaljujem se... |
|
|
daddy
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2006 u 00:27 |
|
U PITANJU SU TI DISKOVI i REZAČ!!!!!! SA NERO-m TI JE SVE U REDU!!!!! 100%
Verovatno imaš neki "osetljivi" CD/DVD-RW, koji ima problem sa nekim diskovima Ja sam dugo kuburio sa SONY DVD-RW, koji dobro nareže dva-tri diska, a onda četvrti upropasti ( i kod njega je izbacivao te čudne brzine i gluposti), sad sam uzeo PLEXTOR i tu nema frke - radi kao sat!!!!! Ažurirao darije |
|
|
|
![]() |
|
daddy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2006 u 02:13 |
|
a ha,hvala na pomoći lega... ma imam necovu przilicu...ma necu se zamarati uzeti cu ko iti plextorprzilicu ,pa cemo vidjeti,jos jednom,hvala Ažurirao daddy |
|
|
daddy
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |