| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Quentin Tarantino snima Django/Zorro film (04.06.2019.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 181 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Quentin Tarantino snima Django/Zorro film (04.06.2019.)Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2019 u 14:36 |
|
A ''ekipa'' ce biti... Michael Madsen, Tim Roth, Samuel L. Jackson... ? Samo nagadjam, ko je jos tu, a, da, Uma Thurman...mozda Bruce Willis... To bi bio Djangov nastavak? Onda nece biti Austrijanca ili Di Kaprija, a zaista se ne secam da li je u Djangu ubijen lik kojeg je igrao Samjuel. A cudi me da ovde Robert Rodrigez nije umesao prste u ovu svastaru.
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2019 u 00:53 |
|
Od dotičnog me više ništa ne može iznenaditi. Dotučnog sam u šali, mnogo pre Đanga, poredio sa bregovićem. I dalje mislim da je tu mrtva trka između njih dvojice. Obojici pristaje epitaf "Pamtite me po filmovima / pesmama svojim". ![]() Ovaj filmski oskrnavitelj je odavno najavio odlazak u penziju. Planirao je do penzije da snimi jedan, eventualno dva filma, planirao pa se popišmanio. Nadam se da će se popišmaniti i u ovom slučaju. Inače nam sledi musaka zvana "Kad je Zoro sreo Đanga".
|
|
![]() |
|
lale22
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 05.Travanj/Apr.2015 Lokacija: OSIJEK Status: Offline Points: 8 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2019 u 19:55 |
|
čuj ovo filmski oskrnavitelj pa ljudi njegovi filmovi su prava milina za oči specijalni efekti su kod njega izvedeni do svršenstva pa ljudi nađite mi bolji western od đanga
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2019 u 22:53 |
Sve zavisi od ukusa i raspoloženja, sa akcentom na ovo drugo. Konkretno, u poslednjem pokušaju oskrnavio je Korbučija i njegove filmove. Počeo je sa Đangom a završio sa Velikom tišinom koji je, bar za mene, najbolji špageti vestern ikad snimljen. Još nešto, za mene specijalni efekti ne čine film. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |