| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Star Trek: Picard (2020) |
Odgovori
|
Stranica <1 345 |
| Korisnik | |
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72053 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 13:51 |
Dobro je, nisam lud. Ili barem nisam jedini lud. ![]() Koliko se mučim gledajući ovo sranje, to je neopisivo. Serija je toliko "dobra" da niti ne pomišljam pogledati dvije epizode u jednoj večeri. Dovoljno je reći da sam u zadnja dva tjedna uspio odgledati tek pet epizoda treće sezone, nikad dvije večeri zaredom, jer mi treba vremena da se psihički oporavim i pripremim za sljedeću epizodu. A najbolje je to što ne znam zašto si uopće to radim. Valjda očekujem da će se nekim čudom sve popraviti. Kao što je moj frend jednom rekao: "Film je bio toliko glup da sam ga morao odgledati do kraja da vidim kako završava." Zaboravimo ovo i sjećajmo se Picarda i ostalih likova onako kako su nekada izgledali. ![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 15:06 |
|
Nisi jedini, da.
Majkemi sam pomislio da je scenarij radio četgpt, toliko je to loše. |
|
![]() |
|
tantal
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
web-dl xD Pridružen: 14.Kolovoz/Aug.2015 Status: Offline Points: 308 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 15:08 |
|
Sta ste se sad raspisali kad je serija odavno odgledana i zavrsena?
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72053 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 19:41 |
|
Jer nikad ne gledam seriju/film "među prvima", nego kad se slegne prašina. Isto tako će možda za godinu-dvije netko drugi pogledati seriju pa će staviti svoj komentar ako osjeti potrebu.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 22:19 |
|
Počesto to vrijedi i za mene.
Jer oni prvi "utisci" ispadaju većinom plaćeni ili četgpt. Nemali broj puta mi se dogodilo da ljubav na prvi pogled od "publike" ispadne sramotno loš materijal isključivo namijenjen imbecilima (medicinski!), a da su jadno ocijenjeni filmovi ili serije pravi bomboni za koje plaćenici i AI pomisliše da su kvantna fizika. Zato tu pomalo bumpam stare filmove sa postovima i za neke se čudiom načuditi ne mogu da su bili potpuno ignorirani zbog nekakvih razlomaka i obrnuto, negdašnje razvikuše koje su zapravo nebitnuše.
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 23:53 |
|
U zadnje vrijeme sam ponovno odgledao Battlestar Galacticu, Twin Peaks i još neke "klasike". Ne vidim razlog zašto ne bih napisao kakav sam osjećaj imao "iz drugog pokušaja", bez obzira na to što je "serija odavno odgledana i završena".
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 345 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |