Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Star Trek: Picard (2020)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Star Trek: Picard (2020)

Star Trek: Picard

Star Trek: Picard (2020)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2020

Žanr:

drama, akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

46 min

Autor:

Akiva Goldsman
, Michael Chabon
, Kirsten Beyer

Glavne uloge:

Patrick Stewart
  >  Jean-Luc Picard
Jeri Ryan
  >  Seven of Nine
Michelle Hurd
  >  Raffi Musiker
Santiago Cabrera
  >  Cristóbal Rios
Alison Pill
  >  Dr. Agnes Jurati
Megan Robinson
  >  Elnor
John de Lancie
  >  Q
Patrick Stewart
  >  Jean-Luc Picard
Michelle Hurd
  >  Raffi Musiker
Isa Briones
  >  Soji
Sol Rodriguez
  >  Dr. Teresa Ramirez
Annie Wersching
  >  Borg Queen
Kay Bess
  >  La Sirena Computer
Brent Spiner
  >  Adam Soong
Orla Brady
  >  Tallinn

Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 13:51
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Ne komentiram serije, ok? Ali ovo... Baš moram. Treća sezona. Scenarij 0. Čista. Razočaranje godine.

Dobro je, nisam lud. Ili barem nisam jedini lud. LOL
Koliko se mučim gledajući ovo sranje, to je neopisivo. Serija je toliko "dobra" da niti ne pomišljam pogledati dvije epizode u jednoj večeri. Dovoljno je reći da sam u zadnja dva tjedna uspio odgledati tek pet epizoda treće sezone, nikad dvije večeri zaredom, jer mi treba vremena da se psihički oporavim i pripremim za sljedeću epizodu. A najbolje je to što ne znam zašto si uopće to radim. Valjda očekujem da će se nekim čudom sve popraviti. Kao što je moj frend jednom rekao: "Film je bio toliko glup da sam ga morao odgledati do kraja da vidim kako završava."

Zaboravimo ovo i sjećajmo se Picarda i ostalih likova onako kako su nekada izgledali. Thumbs Down

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 15:06
Nisi jedini, da.
Majkemi sam pomislio da je scenarij radio četgpt, toliko je to loše.
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 15:08
Sta ste se sad raspisali kad je serija odavno odgledana i zavrsena?
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 19:41
Jer nikad ne gledam seriju/film "među prvima", nego kad se slegne prašina. Isto tako će možda za godinu-dvije netko drugi pogledati seriju pa će staviti svoj komentar ako osjeti potrebu.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 22:19
Počesto to vrijedi i za mene.
Jer oni prvi "utisci" ispadaju većinom plaćeni ili četgpt.

Nemali broj puta mi se dogodilo da ljubav na prvi pogled od "publike" ispadne sramotno loš materijal isključivo namijenjen imbecilima (medicinski!), a da su jadno ocijenjeni filmovi ili serije pravi bomboni za koje plaćenici i AI pomisliše da su kvantna fizika.
Zato tu pomalo bumpam stare filmove sa postovima i za neke se čudiom načuditi ne mogu da su bili potpuno ignorirani zbog nekakvih razlomaka i obrnuto, negdašnje razvikuše koje su zapravo nebitnuše.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 23:53
U zadnje vrijeme sam ponovno odgledao Battlestar Galacticu, Twin Peaks i još neke "klasike". Ne vidim razlog zašto ne bih napisao kakav sam osjećaj imao "iz drugog pokušaja", bez obzira na to što je "serija odavno odgledana i završena".
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,270 sekundi.