Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kill bill jel’ ima neko na divx-u?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kill bill jel’ ima neko na divx-u?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Ikan View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ikan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kill bill jel’ ima neko na divx-u?
    Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2003 u 14:34

TREBA  MI  "KILL BILL"  U  DIVX  FORMATU,PA  AKO  GA  NEKO  IMA KOJA  JE  CENA,A  MOZE  I  MENJAZA<ALI  IMAM  SAMO  STARIJE FILMOVE>.NEKA  MI  SE  NEKO  JAVI  NA  DARKRIDER@BEOTEL.YU

Ikan
Na vrh
sssrecko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sssrecko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2003 u 10:53

imam ti ja na dva cda

Na vrh
Pikolo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pikolo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2003 u 15:41
Imam i ja!
Be cool
Hate school!!!
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2003 u 16:09

U zadnje vrijeme sve filmove Kinorip na 2-3 cd odmah izripam u DivX na 1 cd tako da se smanji potrošnja cd na filmove loše kvalitete!!!

Kapetan Kuka
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,289 sekundi.