| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Der Pass Aka Pagan Peak (2018) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1849 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2023 u 21:23 |
|
Verovartno sam prvi ovde na sajtu koji je pogledao trecu sezonu. Ona je slabija dosta od prve dve. Prvih 6 epizoda je komotno moglo da stane u tri . Jeste da je muzika i sjajna enterijer fotografija ,bitan aplski mystery dodatak prici serije ali ne mogu se sa njima popunjavati filmske praznine. Ima previse praznog hoda, manjka onog tenzionog adrenalina prusutnog u prve dve sezone a pogotovu u drugoj. Finale je dobar donosi razresenje misterije u poslednje dve epizode. Maestralna gluma izuzetne glavne glumice nemacke policajke koja je briljirala i u prethodnim sezonama.Ona prosto nosi seriju. I ostali glumci su ubedljivi. Svakako, fanovi ove serije ce naci nesto i u ovoj trecoj sezoni...Nadam se kao fan austrijskog filma nastavku serije i novoj prici Ocena 6.5/10
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 179 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2023 u 15:38 |
|
Pa da li je ovo dobra serija ili nije ne znam jer aleksayu je pohvalio seriju a negde ne napisao da je gulas. Neko da mi pomogne?
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1849 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2023 u 16:02 |
|
Uzmi citaj moje komentare pazljivo.
Prva odlicna, druga jos bolja treca najslabija. Prva sezona zajteva u prvih dve tri epizode strpjlenje. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |