Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Stari ratni (i novi)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Stari ratni (i novi)

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 13:19
no frks, lega koji navija za hajduk
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 13:40
haha bit će bolji drugi put.gade!!!!
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 13:47
nisam na to mislio 

to uopce nijue pobjeda, igrali ste sa under 13 momcadi
Na vrh
btarzic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj btarzic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2006 u 22:36

POSTOVANI!

Eto zahvaljujuci Vama i ovom forumu saznao sam kako se zove ratni film o ww2 koji vec duze vrijeme trazim: zove se

operation crossbow
The Great Spy Mission (UK) (USA) (reissue title)
Code Name: Operation Crossbow

pa vas molim ako ga neko ima i iz hrvatske je neka mi se javi na mail milovani@gmail.com

spreman sam na razmjenu nudim 1 dvd sa 6 filmova za taj jedan film.

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2006 u 22:41

ko može nek pogleda

HITLERJUNGE SALOMON

najdraži mi ratni film tako dobar i tužan

Na vrh
superman78 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superman78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2006 u 23:54
operation crossbow imas na emule
Na vrh
btarzic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj btarzic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2006 u 07:50
neda mi se skidati i vise nemam pristup superbrzom netu...ajd tko ima taj film nek se javi
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2006 u 09:20
imam ti ja taj film
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.