Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - V for Vendeta
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

V for Vendeta

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: V for Vendeta
    Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2006 u 00:55
dal ima neko ovaj film slučajno i da je za razmjenu
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2006 u 10:27
Lega zar ga još nisi našo?Što ga ne skineš sa neta,ako ti je toliko potreban!
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2006 u 13:26
najbolje je čekat neko bolje tc izdanje jer ovo kaj sam vidio nije baš dobro...
inače film je jako dobar..
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2006 u 16:10
Pa to i ja čekam kad izađe dvd rip ili screener,jer ovo drugo se ne isplati skidati sa neta,a tek da se gleda ne isplati se.
Nije užitak kad gledaš neki bioskopski snimak.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2006 u 17:04
pa zato ga i neskidam lega
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2006 u 17:11
Jbg onda ,onda sačekaj jedno mesec,dva da se pojavi makar screener pa ga gledaj.Ja već 3 meseca čekam final destination 3 i ima screener,a ja neću da ga gledam dok ne izađe full dvdrip ili da dođe u kinoskop u junu tek.

- Armin van Buuren

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2006 u 18:09
V for Vendeta   ja sam skinuo 2 izdanja koja su za ku**c slika je totalna katastrofa, neznam zasto to stavljaju uopce na net  negledljivo je
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2006 u 18:32
pa ima u kinu lijepa slika vendette
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2006 u 19:13
jeblo te kino, u kino se idu gledat komedije i horori sa ekipom, ostalo je za K
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2006 u 01:12

ma vidio sam da mnogi ljudi traže titlove za njega,pa pomislih da neko ima dvdrip.

ma i ja sam se mad zajebao tako za final destination 3,užasno loša slika

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2006 u 01:26
odlučio sam: idem u kino!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2006 u 12:35
I ja čekam da dođe u Bisoskope!

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.