Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Holivud sprema dva rimejka evropskih kandidata za ovogodišnjeg
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Holivud sprema dva rimejka evropskih kandidata za ovogodišnjeg "Oskara" (11.12.2018.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Holivud sprema dva rimejka evropskih kandidata za ovogodišnjeg "Oskara" (11.12.2018.)
    Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2018 u 16:04
Hmm... Ne znam ni sam zasto odgledam rimejk ako sam predhodno odgledao original, ali aj... I vec sam napisao jednom prilikom, nisu ideje presusile, nego se scenaristi ulenjili. I samim tim i nije neka muka prekopirati tudji film. Na primer The Girl with the Dragon Tattoo je prekopiran. A Hollywood i svoje rimejkove zeznu, kao npr. Point Break. Kad se pomene Papion, pomisli se na MekKvina i Dastina, kad se spomene Psi od slame, opet na Dasina, kad se spomene Zlocin na talasima, Svejzi i Kianu Rivs. I opet da ponovim, ima ideja, ima. A ne praviti Fast and Furious, koji toliko delova ima da kao da je u pitanju serija, ili John Wick, Jack Reacher, The Equilaizer...pa Marvel junaci za decu... Treba biti oprezan. Hollywood uoci talentovanog rezisera, bilo Evropa ili Azija. A nakon toga... Pa kako je krenulo, Hollywood ce smo i cekati da radi rimejkove.
Na vrh
marina-budimir View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marina-budimir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2018 u 21:38
Amerikanci primjerice Den skyldige mogu samo pokvariti. I inače ne volim takva recikliranja, ali očito je da imaju svoju publiku, pa što se tu može.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.