Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Roma (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Roma (2018)

Roma

Roma (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

drama

Trajanje:

135 min

Režija:

Alfonso Cuarón

Scenarij:

Alfonso Cuarón

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2019 u 16:26
Zlatnu palmu 2018. u Kanu je dobio Hirokazu Koreeda za Kradljivce. Taj film je zaslužio i Oskara za najbolji film van engleskog govornog područja. Ako si na to mislio?
Na vrh
2b0rn0t0b View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 2b0rn0t0b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2019 u 16:36

Jao jeste. Moja greška!

Mislio na venecijanskog Zlatnog lava,
napisao kansku Zlatnu palmu.

Neman ništa protiv Green book, ali mu je priča lokalnija od univerzalne priče u Romi.
http://ethio-pain-music.blogspot.rs/
Na vrh
dzabaludin View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzabaludin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2019 u 21:33
@2b0rn0t0b

Ja fakat ne znam što si se ti toliko navadio na moje komentare pa ih komentarišeš (tj. šalješ naslove na mene), kad ja tvoje, niti tuđe ne bendam ni 2%, nego samo dajemo svoje mišljenje.

Ali evo, kad me već vučeš za jezik, točno je sve ovo što si napisao, ali mislim da bi Cuaron dao svih svojih 5 Oskara i još pola dupeta pride u zamjenu za glavnu kategoriju, a to je, naravno, OSKAR ZA NAJBOLJI FILM. Sve ove druge kategorije su, kako im ime kaže, "druge kategorije", a NAJBOLJI FILM GODINE je PRVA KATEGORIJA.

Nešto slično SUPER TEŠKOJ u boksu. Mnoge borbe su divne i krasne, ali svi su čekali i svi danas pamte Alijeve, Frejzerove, Tajsonove, Lenoxove i borbe ostalih teškaša, ove ostale kategorije teško ili rijetko da itko pamti i spominje.

Uostalom, obzirom da si toliki Cuaronov fan, mejlaj mu, sigurno će ti odgovoriti. A dotad se zajedno tješite ukupnim brojem nagrada "drugih kategorija" i festivala.

p.s. ovo ne znaći da je Green Book dobar film i da zaslužuje Oskara. Po mom mišljenju ne zaslužuje ga NITI JEDAN i svi ovi filmovi će vrlo brzo nestati u zaboravu. Ali Roma ne zaslužje ni O od Oskara, a to su glasači i pokazali :)))))))))))
Na vrh
aleksandarcv View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksandarcv Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2019 u 19:02
Kada bi bolje poznavao kontekst vremena u koje je smjesten film, mozda bi imao drugaciji pogled na cijelu pricu, moguce da Meksikanci drugacije sve dozivljavaju, a ovako...Sta reci, osim dosadno brate mili....Svaka cast na fotografiji, atmosferi i ostalom, ali ne mogu se  nikako poistovjetiti sa teskim zvotom sluzavke iz ruralnog Meksika. Svaka cast na nagradama, Alfonso Cuaron je odlican reziser i scenarista, "Gravity" je dobar film, "Y tu mama tambien" nezaboravan, ali ovo je ljudi dosadno. Nemojte gledati, osim ako niste student rezije ili tako nesto.ConfusedConfusedConfused
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2020 u 00:35
Konacno da se i BluRay na originalnom Spanskom jeziku pojavio , ono sa naratorom je bilo bez veze.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.