Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Potrebno vec mesecima
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Potrebno vec mesecima

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2006 u 16:56
ehm, niko ko turci.
dobro je znati slovenski, oni sve prvi prevedu
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 11:14
Originalno postovano od strane klaki klaki piše:

4 days (1999),

A Slipping-Down Life,

Den Osynlige-The Invisible,

Derrick.2004.DVDRiP,

Heartlands.2002.DVDRip.XviD,

Helter Skelter1,

National Lampoons Holiday Reunion.2004,

On the Corner (2003),

Relative Evil.2004,

Remmer (2004),

Slammed,

Strangers at the Door.2004,

Legion Of The Dead,

One missed call 2,

Ako neko slucajno ima (a da nije slovenacki ili makedonski) neka postavi na sajt ili posalje na kasap73@yahoo.de

Unapred zahvalan.

Pozdrav iz BG

Daj ljudi pomagajte.

Ima li neko nesto od ovog?

12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 23:56
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Vise od godine mi trebaju neki  titlovi za filmove koji su mi "legli"  u vreme dobrog starog Opensky-a...

A to su:  Get A Clue DVDRip  XVID - VH - PROD

Dead man on Campus

kojak.s01e03.dsr.xvid-tcm

marvell - elektra (manje bitno, cini mi se da sada i ima titla?)

Prom Queen.2004.DVDRip.xvid-finale

Saving Emily

Ali nista to nije bitno koliko su mi bitni prevodi za neke druge filmove:

The Body Snatcher iz 1946 sa  Borisom Karlofom
The Informer od  Dzona Forda
Saint in New York
A woman rebels
Bachelor knight
You can't take it with you
Night song
Jalna, od Dzona Kromvela , iz 1935 godine
Design for lives

Eto, to je ono sto trenutno trazim.....Kloki, ti vec znas za dva od ovih da ih trazim.
Mozda bude nesto od prevoda? Francuski imas....

Ima li ista od ovih filmova? Nema? Dobro....ajmo dalje.

HARVEY, IZ 1950-E OD KOSTERA
MR.SMITH GOES TO WASHINGTON
OUT OF THE PAST
OX-BOW INCIDENT
THE BIG HEAT
THE GHOST AND MRS MUIR

Mozda nesto neko ima od ovih titlova?

Da li ce ista biti od ovoga???
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2006 u 00:16
neće biti.
za trećinu od njih imaš title švapske. a to ti ne znači...

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2006 u 00:50
Informer  (IZ 1935)  i  You can't take it with you (1938)

Filmovi Dzona Forda i Frenka Kapre.

Znas i sama da su kultni kinematografi.....mislim da zasluzuje to da se prevede.

To sam ti slao. A na francuskom....
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2006 u 00:54
ma svakako, al mislim da ima i na engleskom. a ima na forumu dosta znalaca engleskog. 
ja prevodim samo ono što jako volim, a to su serije. neke.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2006 u 00:55
ne volim mućke. volim alo, alo.
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2006 u 01:11
AJ PREVEDI ALO ALO
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 00:28
oma sad, oma. samo pošalji

Ažurirao kl0kan
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 01:14
ti to ozbiljno?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 01:17
Sad će doć netko s ponudom da plati za titlove i opet sve iz početka...
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 01:24
za allo allo imam engleske titlove za 3 i 4 sezonu kompletnu, 1specijal, i prvu epizodu prve sezone

ako će ko prevodit neka da mejl
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 08:08
Ako moj drug bude nabavio Allo, Allo javicu vam posto je ripovano sa Pinka sa prevodom pa ako ste voljni da prepisujete

Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 09:59

Brate slatki. Mene nema 2 dana i odmah izbije neki rat (E necemo se vredjati.....).

Vedder kaze:Neko otvori temu jer mu treba titl a vi pricate o necem sasvim drugom (o god. clanova foruma, o forumu B92- za to i ne znam odkud o ovoj prici).

Malo je reci da se u potpunosti slazem sa ovom recenicom. Treba voditi racuna o tome ko sta pise i dali je MALO odlutao od zadate teme i to treba sankcionisati bez obzira ko je, kako se zove, koliko je dugo clan.....I.T.D.....

Ljude koji se bave trgovinom filmovima,koji zive od toga a ne od necega drugog,normalnog,trebalo bi odmah zabraniti na ovakvim sajtovima,cim se otkrije (to je naravno moje misljenje)

Meni kao i drugima je film ljubav,razonoda i uzitak i ne pada mi na pamet da nudim nekome film (1,2,3 ili ceo DVD) za jedan prevod. Ako ga imam dacu ga a dovoljna nagrada mi je to da zamislim neciji osmeh na licu kad odgleda film.

Pozdrav svima ia ijde da se vratimo na temu.

12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 10:01

P.S.

Kloki. Imas moju podrsku u svemu pa cak i da obrises ono moje kenjanje od gore ako sam skrenuo sa teme.

Toliko!

Na vrh
theacidwiz View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theacidwiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 22:12

Da ne bi smarali film po film praveći nove topike neka svako da listu iz svog kataloga šta mu treba... Moj spisak je verovatno poveći...

Pushing Tin

When in Rome

Birdy

Fatal Fury

Street Fighter Alpha

The Transformers

Best of the Best

The Beautiful Country

Johnny Handsome

To Walk With Lions

Exposing the DaVinci Code

Foxfire

Summer School

Operation Dumbo Drop

Monty Python's Flying Circus: John Cleese's Personal Best

The Prince & Me 2: The Royal Wedding

Much Ado About Nothing

No Maps For These Territories

Revolution OS

Cyborg 2

Only Fools and Horses - Rodney Come Home

The Most Beautiful

Kagemusha Shadow Warrior 2CD

Indecent Proposal 2CD

Origins of the Da Vinci Code

Witches of the Caribbean

Airheads

Beautiful Creatures

A Better Way To Die

Man Bites Dog

The Next Karate Kid

Sid & Nancy

The Acid House

The Krays

Havoc

King Kong (1933, Colorised)

Barfly

The God Who Wasn't There

Elektra (director's cut)

One Missed Call 2

Pumpkinhead

Wannabes

Teen Wolf

Teen Wolf Too

Hercules In New York

Drug Girl

Assassin of Youth, Marihuana

Cabeza de Vaca 2CD

The Quiet Earth

The World According to Garp

House on Haunted Hill (1959)

Love Is All There Is

Pink Flamingos

Species

The Last Don 2CD

The Last Don II 2CD

Bowfinger

American Psycho

A Better Way To Die

Watching You

Playing God

Mojave Moon

The Doom Generation

Wir Kinder Vom Bahnhof Zoo

The People Vs. Larry Flynt

Poison Ivy

Spriggan

Talk Radio

Lucky Break

One Way Out

Deliverance

Splendor

The Living End

Poison Ivy 2: Lily

btw moj katalog sa cirka 3000 filmova možete preuzeti sa:

http://www.geocities.com/theacidwiz/download/DivX_Filmovi.zi p

Svi filmovi u katalogu sem ovih imaju prevod pa kome šta treba neka traži!!!

Ažurirao theacidwiz
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 22:21
Imaš neke titlove od ovih što si nabrojao tu na sajtu, potraži malo.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 22:46
što ti smaraš ovolikim spiskom, a skoro sve to imaš ovdje, na podnapisima i title.box.sk??
evo na prvi pogled vidim da ima birdy, poison ivy, johnny handsome, beli je neki dan okačio to walk with the lions, a ja ti sad kačim hrvatski deliverance. 
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2006 u 02:32
U setnji sa lavovima sigurno ima. Ako nije na ovom sajtu onda je na nekadasnjim extratitles.  Pogledaj malo bolje, ja sam ga ripovao.

A takodje imas i  Mucke, Kuca na ukletom brdu, Kagemusa, King kong, a  potrazi i jos neke.....

Daj neki drugi link za katalog jer je link mrtav, a posto imas dobar broj filmova, pogledacu taj katalog neki dan....

Klokana, prebaci ovo u  temu  "potrebno vec  mesecima"  gde svi mi trazimo titlove,

covek nije znao za tu temu, taman da se malo ta tema ozivi.

Ažurirao BELI

Schopenhauer
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.