Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam predstavljaju - Ex-Yu filmove i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sabirni centar (1989)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sabirni centar (1989)

Sabirni centar

Sabirni centar (1989)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

1989

Žanr:

drama, komedija, fantazija

Trajanje:

98 min

Režija:

Goran Markovic

Scenarij:

Dusan Kovacevic
, Goran Markovic

Glavne uloge:

Nikola-Kole Angelovski
  >  Macak (as Kole Angelovski)
Aleksandar Bercek
  >  Ivan
Goran Danicic
  >  Keser
Bogdan Diklic
  >  Petar
Anica Dobra
  >  Milica
Mirjana Karanovic
  >  Jelena Katic
Fadil Karup
  >  Grmalj
Dusan Kostovski
  >  Marko (as Dusko Kostovski)
Rade Markovic
  >  Profesor Misa
Olivera Markovic
  >  Angelina
Dragan Nikolic
  >  Janko
Branko Plesa
  >  Doktor Katic
Danilo 'Bata' Stojkovic
  >  Simeun (as Danilo Stojkovic)
Tanasije Uzunovic
  >  Duda
Radmila Zivkovic
  >  Lepa

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
cyberyoda View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cyberyoda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sabirni centar (1989)
    Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2018 u 10:04
Odlican film, veoma upecatljiv, duhovit, na jedan komican nacin govori o vecnoj temi gde odlaze ljudi koji umru, i kako ih zale oni koji ostaju. I da li ih uopste zale, i da li su mozda i krivi za njihovu smrt. Govori o toj tankoj liniji zivota i smrti, koja kad se predje, donosi jednu veliku tugu, jer oba sveta, i svet mrtvih i svet zivih misli na onaj drugi svet. I kroz citav film provejava ta tuga i ta konacnost, taj jaz izmedju mrtvih i zivih, koji se ponekad moze preci, ali konacno svako odlazi u svet gde pripada. Film je toliko dobar, da je velika konicidencija da bas ja pisem ovaj kometar danas, a pre tri dana sam razmisljao koji bi film stavio na youtube sa engleskim prevodom (koji sam nasao na ovoj stranici, naravno) i prvo sto mi je palo na pamet je bio 'Sabirni centar', nesto sto ce i stranci moci da pogledaju i da se duboko zamisle. I sto ce dostojno predstaviti ex YU kinematografiju. A ovaj film je vise nego dostojan zbog svoje neobicne dubine i nacina kako prilazi ovoj vecnoj temi. Sve preporuke za film.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2018 u 12:57
Odličan film. Fantastična ekipa glumaca na čelu sa Radetom Markovićem je maestralno odglumila u ovom filmu, i stvorili su jedan od najboljih filmova YU kinamatografije. Velika preporuka za ovaj film.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2022 u 00:34
VRH!!!

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2022 u 00:50
Koja slucajnost da sam ga pominjao u prethodnoj temi, on mi je remek-delo nase kinematografije, dobro drame D. Kovacevica sam i citao, kao i druga dela, ali eto Balkanski spijun, haos gluma Bate Stojkovica, snimljena pozorisna predstava `Profesionalac` takodje. Ma ima ih dosta, moze da se nabraja, i ja nesto ne vidim ni jedan razlog da ima dosta ljudi, bar koje ja znam da ne voli nase filmove pa do npr 20 godina unazad.Na prvu `Kuduz`, `Andjeo Cuvar`, `Pozorisna veza`, `Undergrround`, `Secas li se Doli Bel, `Ni na nebu ni na zemlji`, `Poslednji krug u Monci`,`Otac na sluzbenom putu`, eto `Leptirica`, `Sveto mesto`,`Davitelj protiv davitelja`,`Maratonci...`i i` Ko to .... sto da ne, `Skupljaci perja`, pre nekih dan videh `Specijalno vaspitanje`, Pa Markovic,  Sijan, pa Lordan Zafranovic, Aleksandar Petrovic i drugi . Neko ce reci zaboravi si ovaj ili onaj, jesam ovo je sto mi je prvo palo na pamet. Pa gledamo slicne  strane i sta kao oni su bolji, samo sto ih ima vise u poslednjih 20 godina, a kod nas situacija u kulturi je bila... mada starijih ima puno, drugo vreme mozda , kao i teme shodno prethodnom, a neke su i univerzalne, kao i kod datog filma.

Ažurirao AlexDeLarge - 04.Studeni/Nov.2022 u 09:00
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.