Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Stephen King’s The Dark Half
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Stephen King’s The Dark Half

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Stephen King’s The Dark Half
    Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2006 u 11:02
ima li netko titl za  The Dark Half (1993), moze i engleski.
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2006 u 11:39
Neverovatno je da niko nema prevod za ovaj film. I ja ga tražim već duže vreme....
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2006 u 13:38
ima samo neki turski titl, nema nigdje ni engleskog prijevoda za taj film:(

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2006 u 14:43
ja ga imam sinhroniziran na francuski  pa mi nije problem. da ti sad ne pričam koliko francuski pristaje Kingu  
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2006 u 15:06
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

da ti sad ne pričam koliko francuski pristaje Kingu  

mogu zamislit:(

valja li sto film? vrijedi li ga pogledat?

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2006 u 15:17
da, solidan je film. meni je sve smeće što snimano prema kingu, sem carrie, shining i mini-serija. ovaj spada među bolje
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2006 u 15:27
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

meni je sve smeće što snimano prema kingu, sem carrie, shining i mini-serija. ovaj spada među bolje

pa nebih se bas slozio s tobom. christine je odlican film, the dead zone s c. walkenom je ok. pa i firestarter s d. barrymore vrijedi  pogledat.....
imam nekih 50ak filmova i serija snimljenih prema djelima s. kinga, odgledao sam ih skoro sve i vecina mi se dopala.

odgledat cu i ovaj kada uhvatim vremena.

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2006 u 15:35
gle, ja ih imam sve, i volim ih. al prvo čitala knjige, i vidiš lepo da to nije to. dokaz je ova mini-serija Shining, što gledala nedavno. nema tu boga, dok king sam ne napiše scenarij, nema filma!
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2006 u 18:27
MIZERI , ZELENA MILJA , BEKSTVO IZ SOSENKA ...
Vladika
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2006 u 20:59
Pa Šošenk svakako (koliko su samo ovi papci iz Oz-a pekli zanat na Šošenku, bruka), Mizeri tako-tako, a Zelena milja je pravi američki proizvod, do jaja...
Koliko god bio veliki i pravi king, i on se osere tu & tamo. Sjeti se samo onog Uporišta (i knjige i serije), fuj
Meni lično najjači od Kinga su Shining, It, Salemovo, Keri i Kristina auto-ubica (film uz koji sam odrasla)
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2006 u 21:42
Za Duke-a: Imam ja engleski titl za Dark Half, bacicu ti ga na mejl.
Ruka koja daje uvek je iznad ruke koja prima.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2006 u 23:58
Ajde budi drugarica, pa pošalji i meni: darije79@yahoo.com
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 00:24
Originalno postovano od strane DoDo DoDo piše:

Za Duke-a: Imam ja engleski titl za Dark Half, bacicu ti ga na mejl.

tnx!

sto bi ja bez tebe;)

Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 01:12

Poslato obojici, da ne kazem, obadvojici

Pozdrav

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 01:52
Hvala! Najbolja si.
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 02:15
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 02:17
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Najbolja si.

puno sam puta ja to rekao;)

Na vrh
DJoZ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJoZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2006 u 18:07
dobro ljudi nije king kriv shto ameri nemaju pojma da naprave film kako treba!!!!

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2006 u 16:27
ko kaže da je kriv? prosto ima par koji valjaju, oni drugi ne... a čuvam ih sve, baš zato što volim kinga!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.