| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
problem s monitorom |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Zlatkohead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: problem s monitoromObjavljeno: 16.Travanj/Apr.2006 u 18:18 |
|
inače ja sam serviser (ne jela kak su neki srali)... no, ne znam puno o monitora, pa...
prije par dana nakon 3-4 dana ne paljenja računala sam ga naravno, upalio! no, nakon par sati rada, slika na monitoru mi se počela tresti, prekjučer se stalno tresla, jučer je nakon munjevite tresnje se prestala tresti, a danas tu i tamo malo se onak trzne... dal itko zna što se događa? evo savjeti ili tzv. prijedlozi što je posrijedi (to su mi frendovi rekli): 1. vratit stare drivere - nije pomoglo, i znam da nije problem u računalu, nego baš u monitoru, jer kad ga iskopčam tad se i onaj znak NO SIGNAL trese... 2. da naravno polako crkava 3. da se to i drugima događalo, tak nešt slično, i da je prestalo... što vi kažete? inače, monitor je :HANSOL 730E (preživio je pad 'frajke' na njega, no, mislim da je sve iz njega, ta prašina izvađena...) pozdrav |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2006 u 00:01 |
|
Probaj da smanjiš rezoluciju i povećać refresh rate, pa vidi da li će ti se i onda pojavljivati ovaj problem....
I ja nisam neki stručnjak za monitore, ali postoji mogućnost da je ovo u pitanju... |
|
|
|
![]() |
|
Zlatkohead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2006 u 19:11 |
|
pokušati ću... jest da sam već refresh pokušavao, bilo je učinka, no malog...
pokušat ću opet... p.s. ne namjeravam kupovat novi, sve dok ne crkne, kao na starom računalo... jest da sam taj stari monitor popravio, al to je 14 inča... |
|
![]() |
|
Grogi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 02.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 81 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 09:03 |
|
Ako se javlja situacija da pukne i onda se slika vrati u normalu onda je u pitanju neki kondenzator koji kad se prepuni onda se desava puc-krc. Nista strasno, jeftina opravka. Imao sam slican slucaj pa znam.
|
|
![]() |
|
Zlatkohead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 19:44 |
|
prvotno slika se samo tresla, onda je prestala, pa je opet počela, te je divljački blicala, te onda sa samo počela sužavati s gornje strane ekrana.... tako kroz par dana, sad se samo ponekad suzi s gornje strane...
javih svom serviseru, mislim da još imam garanciju, pa će bit sve okej... p.s. rezolucija i refresh ne pomažu, kao niti driveri... jest da sam drivere (display adapter) ponovno srušio i digao, te se slika vratila u normalu na neko vrijeme... p.s.2 a možd je nešt u naponu, ak bakice peku kolače u susjedstvu za Uskrs, te se troši punooo struje, a Elektra to ne zna riješiti na adekvantan način... no, mislim da nije to, jer bi trebalo prestati... vidjet ćemo do vikenda pa svima javim što je bilo, pa da buduća sranja se lakše rješavaju pozzz |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 20:10 |
|
Kupi UPS....
|
|
|
|
![]() |
|
Zlatkohead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 22:48 |
|
hmmm.... prenaponsku zaštitu, mogao bi probat
hvala! |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |