Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Snowfall (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Snowfall (2017)

Snowfall

Snowfall (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Bijelo

Godina:

2017

Žanr:

drama, kriminalistički

Trajanje:

44 min

Autor:

John Singleton
, Eric Amadio
, Dave Andron

Glavne uloge:

Carter Hudson
  >  Teddy McDonald
Damson Idris
  >  Franklin Saint
Isaiah John
  >  Leon Simmons
Amin Joseph
  >  Jerome Saint
Michael Hyatt
  >  Cissy Saint
Emily Rios
  >  Lucia Villanueva
Kevin Carroll
  >  Alton Saint
Angela Lewis
  >  Aunt Louie
Juan Javier Cardenas
  >  Alejandro Usteves
Sergio Peris-Mencheta
  >  Gustavo 'El Oso' Zapata
Judith Scott
  >  Claudia Crane
DeRay Davis
  >  Peaches
Alon Aboutboul
  >  Avi Drexler
Jonathan Tucker
  >  Matt McDonald
Sergio Peris-Mencheta
  >  Gustavo Zapata

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jurif View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jurif Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Snowfall (2017)
    Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2018 u 13:39
super
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2019 u 22:49
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2019 u 00:05
Obnovljeno za 4. sezonu Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
s.t.a.l.k.e.r. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj s.t.a.l.k.e.r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2021 u 20:57
nevjerovatno da ovako dobra serija nema prevod
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2021 u 00:55
Obnovljeno za 5. sezonu Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2021 u 01:11
Uz nedavno izaslu 3 sezonu Narcos : Mexico , ova inace dobra serija bas legne . Najinteresantnije mi je bilo gledati crnacke kvartove pre Krek posasti , sto verovatno u drugoj sezoni necu gledati.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2022 u 07:22
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2023 u 23:58
I..zavrsena je serija..Obicno zabrljaju poslednju sezonu ali ova i nije toliko losa. Za sezonu, ocena 6.5, a za celu seriju ocena 7.

Naravno..Hvala za prevod..
Na vrh
canijel View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj canijel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2023 u 22:00
Ima uspona i padova u kvaliteti priče kao i svaka serija, ta peta sezona mi nije legla nesto fino, ali ova zadnja sezona mi je fenomenalna. Kad se priča o njoj ništa to nije novo ni specijalno, ali na način kako je ispričano, odglumljeno, snimljeno, očara te. Ostaće mi u sjećanju kao jedna od najboljih krimi drama i gledaću je ponovo rado. Glumci i likove koje glume su najbolja stvar ove serije, 10 od 10 svako. Zadnjih 15 minuta serije je odma apsolutni klasik, nešto najbolje što sam ikad pogledao. Franklin Saint ide u u one legendarne likove kao Walter White, Tony Soprano... Uglavnom da ne dužim, sve preporuke od mene, nema se nešto mnogo fulati sa ovom serijom, klasika krimi drama, antiheroj priča. Zadnja sezona 10/10, sve ukupno serija 9/10.
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2023 u 00:25
Originalno postovano od strane canijel canijel piše:

...antiheroj priča.

Pa, nije klasicna izmisljena prica...Ovaj tip je posluzio kao inspiracija za lik Frenklina - Freeway Ricky Ross

Tu je i dokumentarac o njemu - Freeway: Crack in the System

Verovatno tu ima nesto preterivanja ali kada se vidi kolicina droze koju je ubacio u drzavu...Frenklin je malo dete.. ;)  
Na vrh
canijel View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj canijel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2023 u 00:32
Hvala na informaciji klass! Sjećam se da sam nekada u trećoj sezoni načuo za to al nisam nastavio istrazivati, pogledacu bas taj dokumentarac!
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2023 u 13:11
Zavrsih seriju, pa meni je dobra serija u konacnom, naravno osciluje (prirodno)  tokom epizoda ikao  sezone u svim elemntima, ali sam zadovoljan vidjenim.   Sta znam, uz jedan dodatni element koji je bio uglavnom u dokumentarcima,  nesto slicno kao za Baltimor  npr. kombinacija The Corner i hajde prva sezona The Wire, itd,  ili pak dokumentaraci za Majami   Cocaine Cowboys ili Cocaine Cowboys: The Kings of Miami (2021) i jos neki  film  pride.

Ažurirao AlexDeLarge - 10.Lipanj/Jun.2023 u 14:22
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.