| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Filmovi iz kade (13.08.2018.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2018 u 15:31 |
|
Sad znam što su nasmejani.
Sediš u kadi sa 3 drugarice i naslanjaš se na "korektor stresa" i pijuckaš pićence. Definitivno ti preostaje da se smeškaš. |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2018 u 01:16 |
Hvala tebi, ti si se setio i osvežio mi memoriju. Do juče nisam znao da je Marko Ratić (Greca) preminuo. Bio je talentovan i dobar glumac, veliki je gubitak što ga nema i što više nije snimao. Da se vratim na temu, tj. kade. Lako je Japancima koje je tako dobro opisao pokojni Vračarević. Za njega prosečan Japanac nema više od 50 kila žive vage zajedno sa mokrim kimonom i tatamijem. U jedni kadu bez problema staje prosečna porodica. Tast, tašta, žena i deca. Nije ni čudo što sumo rvače ne smatraju živom reklamom za mišelinke već živim Bogovima. Baš me zanima kolika je kada za sumo tvača i da li ga tamo smeštaju dizalicom ili viljuškarom.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 180 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2018 u 22:54 |
|
E šteta za ''Grecu''-RiP. Meni Dogodilo se na današnji dan i Specijalno vaspitanje omiljeni naši filmovi. Ko zna koliko puta sam ih gledao.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |