Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Deep Purple: Machine Head (2002)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Deep Purple: Machine Head (2002)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Siniša 138 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Siniša 138 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Deep Purple: Machine Head (2002)
    Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2018 u 01:55
Dokumentarac govori o snimanju čuvenog albuma Machine Head slavne britanske grupe Deep Purple. Iz prve ruke, od samih članova grupe i njihovog snimatelja, dobijamo informacije o detaljima nastanka i snimanja pojedinih čuvenih pjesama i okolnostima nastanka albuma koji je grupu lansirao u sam svjetski vrh hard roka.
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2018 u 21:59
Hvala Siniša na prevodu odličnog dokumentarca, koji obiluje pojedinostima oko nastajanja gromovitog albuma Machine Head. Dosta tih pojedinosti se može videti i u drugim dokumentarcima o DP, a ovde mi je najupečatljivije njihovo doživljavanje rifova, muzičkih delova  i tekstova pesama sa tog albuma. Najsimpatičniji, ubedljivo, mi je Rodžer Glover  kako kulira.
Ko ih sluša neće zaobići ovaj dokumentarac.
Na vrh
Siniša 138 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Siniša 138 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2018 u 23:44
Ja sam ih definitivno prihvatio tek s tim albumom. Dotad su mi nekako šarali, iako je bilo dobrih pjesama i sjajnog Ričijevog sviranja. Preslušavao sam ga danima s kasete, a dotad nisam čuo album tako ujednačene kvalitete pjesama.
Zanimljivo je da Lazy i ne spomenju, iako je mnogima to njihova najdraža stvar.
Rodžer je pravi, on nam je najviše toga i pokazao.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.