| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mandy (2018) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | ||
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2018 u 21:13 |
|
Nadovezao sam se na ovu poruku, ne na one gore. Analiziraj odatle ako želiš. Ne možeš znati šta sam gledao jer nisam napisao (famozna tri segmenta Klimaksa) kao što ni ja ne mogu znati da li je tačno to što tvrdiš. A tvrdiš da znaš više o Klimaksu od mene. Nebitno je to ko zna više ili manje, bitan je tok komunikacije za koji ne snosim odgovornost jer se maksimalno trudim da amortizujem nesporazum. Dobra volja jednog u ovom skučaju ne znači ništa. Climax (2018) Otvorio sam temu pa ko voli neka izvoli. U pravu si, ako se diskusija bude svela na zalaženje u sitna crevca, onda stvarno nemamo o čemu razgovarati. |
||
![]() |
||
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1908 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2018 u 22:13 |
|
|
Nema nikakvog nesporazuma niti strana.
Forum je takav medij gdje je sve bjelodano napisano, dakle, samo mi ne podmeći stvari koje nisam napisala i sve pet. |
||
![]() |
||
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2018 u 22:48 |
|
|
Sve što sam napisao od citirane poruke pa na dalje, odnosi se na film Klimaks koji nisi gledala, pa ne možeš zbati da li je dobar ili nije. Nisi ga gledala jer ga još nigde nema. To je valjda logično. To sam više puta ponovio i to je ostalo zapisano. Od nekog ko optužuje druge, iz njemu znanih razloga, došlo se na kraju do podmetanja. Ne pada mi na pamet da se pravdam niti da posle ovog ijednom spomenem to kako na neviđeno znam toliko o famoznom filmu Klimaks. Slažem se da sve ostaje zapisano dok se ne obriše, pa ko želi neka se uveri kome se šta javlja i podmeće. Ne slažem se da ne postoje strane u razgovoru, to onda ne bio bio dijalog, bio bi monolog. Ko želi neka diskutuje sa mnom, ko ne želi ne mora. Isto važi i za mene, biram sagovornika. Sve ovo što sledi ne odnosi se na tebe, da ne bude opet zabune. Šta ima da diskutujem sa nekim koji ne zna šta će sa sobom dok lupeta o nečem što laže da zna. Palamuda, trtomuda, infatilaca i lažova koji skreću pažnju na sebe ima na kilo. Sa takvim ne želim da gubim vreme, ko voli neka izvoli. Izgubio sam previše vremena na ovaj glupi incident koji nikom dobro nije doneo.
|
||
![]() |
||
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1908 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2018 u 23:08 |
|
|
Šta tebi znači reč "znati"?
Jesam napisala "znam da je loš" ili "bojim se da bi mogao biti loš"? Svi fimski forumi u svijetu bave se nagađanjem/predviđanjem/slutnjama...o filmovima koji ne samo da nisu dovršeni nego nije niti započelo snimanje. Nisi nikad vidio naslove "Tko će dobit Oscara?" ili "Daj Bože da dobije Jennifer"? To što dijelova Klimaksa nema za tebe ne znači da ih nema za mene. Ako si glupo incidentirao to je do tebe, nemam veze s tim.
|
||
![]() |
||
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2018 u 23:15 |
|
|
Tko gdje, subrinica svuda traži svađu
![]() ![]() Ako se smiriš 3 dana nagovorit ću bivu da ti pošalje par slika u kožnim tangama
![]() Znam ja ko je tvoja prva simpatija![]() |
||
![]() |
||
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2018 u 23:19 |
|
|
Samo naprijed, staljinistice.
Kriv je onaj koji nije kriv, a onaj tko je kriv njega se ne spominje, on može nesmetano klevetati i srati. Svi znaju tko je moj frend/drugar/simpatija (iako se nikad nismo susreli) - Puppet
![]() |
||
![]() |
||
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2018 u 23:19 |
|
|
Okačio sam gore link ka temi, iskoristi ga ako želiš da se uveriš ima li ili nema šta za mene. I da tema ne postoji, odakle možeš znati da li sam nešto gledao ili nisam ako to ne opišem ili prepričam. I sad ja negiranje toga treba da smatram podmetačinom i šta ti ja znam. Napisao bih da danas nije tvoj dan i opet bih bi bio pogrešno protumačen. Ovo ne vodi danas nikuda, bežim sa teme. Možda nastavim neki drugi dan, danas je to izgubilo smisao. Ne komuniciramo mi od juče na forumu o filmovima. Svako dobro.
|
||
![]() |
||
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2018 u 23:23 |
|
|
Stole ne trudi se brate, subi dok nema s kime, posvadi se sama s sobom
|
||
![]() |
||
ernad-fakic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2018 u 00:37 |
|
|
Nevidjeno GOVNO od filma!! Davno, ali bas davno nisam gledao ovako los film! 1/10!
|
||
![]() |
||
fedja-arnautovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2018 u 14:32 |
|
|
Nevjerovatno loš, užasan film, priča, gluma....
Ovaj film nijevrijedan truda čitanja naslova, samo je jedna pozitivna stvar. Na najavnoj špici svira song od King Crimsona...sve ostalo je za smeća.
|
||
![]() |
||
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2018 u 22:19 |
|
Ne trudim se i ne pravdam. Niko na ovoj temi ne kleveće i podmeće, takav je bio dan i takva tura je naišla. Znam kako to izgleda kad neki lažov da bi zabavljao narod kleveće i kad ti zalepi etiketu klerofašiste iz dosade. I to ljubomornog klerofašiste. To traje dok svaki cmoljenko cmolje ima kredita a kakva je moja malenkost neka ocene koji komuniciraju sa mnom javno i preko pp-a. Mendi je nekonvencionakan film koji definitivno nije za svakog. Zaboravih da dodam da je Nikolas Reldž konačno posle višedecinsjskog tumaranja pronašao ulogu koja mu savršeno odgovara. Ne bih se iznenadio da je u filmske pripreme uvrstio konzumaciju gljiva ludara. Ne mogu da zaboravim kako se pobratimio sa svojim mačorom posle zajedničke konzumacije gljiva. Rejdž je pušten sa lanca u ovoj mračnoj i krvavoj fantaziji čija je publika u izumiranju koja kaska za svetom minimum 20 keta. Ostareli hipici, konzumenti treš horora, Kastanede, Kroulija, raznih sekti...odavno su mrtvi, penzinisani ili su zombirani u nekom staračkom domu. Preostala je samo skrama filmofila svedena je na ljubitelje eksperimentalnih filmova kojima stara škola treš filmova nije strana. Bežim sa teme.
|
||
![]() |
||
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2018 u 22:22 |
|
Nemaš se zašto trudit jer kad opljuneš znaš da ti leđa čuva administracija. Cmoljenko Cmolje Cmoljanovski. |
||
![]() |
||
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2018 u 22:33 |
|
|
Ne zlato, tebi je predugo administracija čuvala leđa, nikad nisam vidjela tako svadljivu osobu na ovom sajtu, napadala ovog-onog, bivu najviše, svadila bi se u svakoj temi, nametala ljudima svoje gluposti, pokušavajući svim silama izazvati sukob, i mi ti dopuštali uz upozorenja da se smiriš, a one koji popizdili zbog tvojeg glupiranja banovali, znaju prevoditelji koji se bunili da imamo protekcije prema tebi, pa evo nema ih više, svima je puna kapa više, tako da pripaziš dobro, nema više protekcija
![]() Tako ovo su komentari na film, ako imaš što pametno reći o filmu izvoli, ako se misliš svaditi sa svima, žao mi je..nema više, ne želim više zbog tebe zalaziti u teme o filmovima koji me ne zanimaju niti u komentare o člancima koji me isto tako ne zanimaju. i svaki kometar koji nema veze s filmom ide adio dalje
![]() |
||
![]() |
||
VLL72
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2014 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 101 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2018 u 10:34 |
|
|
Baš sam razočaran što Neško Kejdž snima u poslednjih desetak godina, gotovo isključivo teška sranja. Čovek ne bira, čak ni malo. Od Knowing-a na ovamo (koji je izuzetan film), samo par gledljivih filmova od snimljenih bar 20. Scenarista i režiser, težak bolesnik. Psiho ludilo neko fura kroz ceo film, a tek kraj. Jedva sam odgledo do kraja film. Retko, baš retko kada odustanem pre kraja, te j ovo primarni razlog da sam izdržao. Od mene 0/10 za ovaj film. Za bolest nema ocene, čak ni 1.
|
||
![]() |
||
chiba
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2018 u 19:46 |
|
|
Jako loš i smarajuć film.
|
||
![]() |
||
alterego
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2018 u 09:47 |
|
|
očajno 0.5/10
|
||
![]() |
||
lale22
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 05.Travanj/Apr.2015 Lokacija: OSIJEK Status: Offline Points: 8 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2018 u 04:10 |
|
|
bože tko god može neka zaobiće ovo gunljenje vremena i trošenje očiju na crno-crvene kadrove ma užas nisam još od kagea lošiji film gledao ni on ovo sranje nije mogao izvući
|
||
![]() |
||
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2018 u 21:30 |
|
|
Možda jedan od najgorih gilmova koje sam ikada gledao. A Kejdž nastavlja li nastavlja sa lošim filmovima. Samo ovoga puta, film nije loš nego katastrofa.
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2022 u 15:25 |
|
Elem, Mandy...drugačije, meni zabavno u nekim delovima, interesantni i likovi, nažalost često deluje kao košmar na LSD-u, više bih voleo da se smanjio gas na toj strani, no završih ga ipak. Ne mogu da gledam filmove koji se petljaju sa apstraktnim, nadrealizmom, snoviđenjima, ovaj mi ipak nije na toj baš strani ali svejedno je sve ovo moglo itekako prizemnije. Cage je meni suviše ekspresivan glumac da bih olako ispustio film sa njim, bez obzira na moj utisak filma kao celine, njegovi kadrovi su mi mahom sjajni, prosto sam gledao u želji da vidim šta će se kog đavola desiti sledeće sa njim, iz njega, mada i bez toga volim osvetničke priče, pa koliko god ovaj film bio blesav i rasut gde stigne, rekoh, izdržah.
![]() |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |