Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pa kvragu više!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pa kvragu više!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pa kvragu više!
    Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 14:12
Pa mislim da je krajnje vrijeme za prelazak na zadnju verziju foruma, ili neznam što već jer ovo je nemoguće više. Dođem i kliknem na aktivne teme i jednu pogledam, ok. Ali onda kliknem na back, kad ono čeka čeka čeka i čeka i nakon 5 minuta se vrati nazad i kaže da nema ni jedne aktivne teme.

Ja stvarno nemam više strpljenja s ovim forumom. Imam DSL a nekad mi stranicu ne želi učitati i po nekoliko minuta.

Preporučio bih prelazak na 8.0 RC1.1

Član sam nekoliko foruma koji izvrsno rade na ovoj verziji
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 17:08
da ne citiram, sve potpisujem što je reko dajmiDivX.
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 17:23
Neznam zašto tebi, ali meni je sve super.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 19:55
i meni jako sporo, bez obzia na "background" programe
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 20:07
stalno me baca u to gdje je zabranjen pristup! treba mi 10 min za login...
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 20:18
neki su i duze u loginu,da ostalo da i ne spominjem,valda ce se popravit!!
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2006 u 13:03

Pokusat cu sljedeci tjedan prebaciti na novu verziju foruma. Zadnji put kad sam isao raditi upgrade cijela baza je osla u klinac tj oko 15000 poruka je obrisano.

Probat cu u utorak kad rade administratori.

Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2006 u 13:04
Inace samo da napomenem da sam ja primjetio da je samo naslovna stranica foruma problematicna ovo sve ostalo radi kako spada.
Srdačan pozdrav

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2006 u 15:01
radi. tu i tamo...
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2006 u 22:12
poludecu!!!! vec tri dana ne mogu da se ulogujem, stvarno bi mogli to da srede

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2006 u 11:44
Koliko znam nema problema sa logiranjem. Provjeri firewall ili postavke browsera da slucajno ne blokira cookuje
Srdačan pozdrav

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.