Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prison break
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Prison break

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
markobj View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj markobj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Prison break
    Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 18:35
Ima neko tu seriju,ja imam prvih 13 epizoda + specijal
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 18:44

ima

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 18:48
imam i ja ostalih dvije epke
Na vrh
akasha View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akasha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2006 u 20:37

bi mogo tko to sprzit i poslat postom????

ima li dobrih ljudi jos:)?

btw (lol) je serija dobra??

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2006 u 22:54
serija je mrak
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2006 u 00:49
jel imas 16 epku, speed? meni pokazuje neki error...
Na vrh
LASERKO View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LASERKO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2006 u 09:11
kolko ima uopce seriaj nastavak,ja imam 13 nastavaka(nisam jos pogledao).dali s 13 epizodom prva sezona zavrsava i dali mi je onda sve jasno tj dali mogu da gledam drugu sezonu a da nisam pogledao prvu.
 nebih volio da pocnem gledati svih 13 seria i onda ide nastvak na 14 a ja je nemam
 hvala
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2006 u 09:51
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

jel imas 16 epku, speed? meni pokazuje neki error...

imam, nest cemo iskemijat
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2006 u 09:54
Originalno postovano od strane LASERKO LASERKO piše:

kolko ima uopce seriaj nastavak,

zasad je izaslo 16 epki, do 13 je bio prvi dio prve sezone(ili prva sezona, kako god hoces) i biti ce ih jos mnogo

naime, nisu mislili da ce serija biti toliko popularna i kada su to shvatili napravili su pautu i smislili kako je produziti ali na svu srecu nije kao lost serija je jios uvijek jebeno napeta
istina, malo glup "prijelaz" ali sto je tu je, glavno da cemo jos uzivati u njoj
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2006 u 15:11

za sada su najavljene 17 i 18, a posle, videćemo. moraju jednom pobeći, ne mogu sad se proseravat beskonačno u tom zatvoru...

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2006 u 16:01
ma ja bi volio da bude serija i kad izadju van, pa bjeze i tako
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2006 u 18:57
daa, pa svi to cekamo! nadam se da ce trajat jos dugo...
Na vrh
akasha View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akasha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2006 u 19:46

dajte ljudi tko ce meni to poslat??!?!?!

ajd netko...please..

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2006 u 21:13
ma tko će ti slati, skidaj sam. ništa što tražila nisam dobila, nikad
Na vrh
akasha View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akasha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2006 u 08:42

ja sve sto sam trazila sam dobila i dobit cu i to...tj vec se przi kod nekoga:)

malo me sajt razocarao ali ajd..bit ce bolje...

Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2006 u 12:45

Nemaju svi flat... ima ovdje i smrtnika  
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2006 u 16:27
Originalno postovano od strane Rodman Rodman piše:

Nemaju svi flat... ima ovdje i smrtnika  

pa ja sam to, rodmane. kabelski net. evo mi se skida A KILLER UPSTAIRS puna dva mjeseca... zato sam to i napisala. tako ili nikako. ak ne skinem, neću ga ni imati

Ažurirao kl0kan
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,328 sekundi.