Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - torrent pomoc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

torrent pomoc

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: torrent pomoc
    Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2006 u 20:30

skinuo sam malo mjuze ovo Symphony No. 1 in C, Op. 21 - Menuetto - Allegro molto e vivace.flac  cijeli cd  ali nemogu ga odpakirat  nije rar nije zip nije wav neznam kak da mi postane citljiv fajl

help me  please   sya!!

e kaj je to .FLAC

ajde torrent speedy  kaj da radim

Ažurirao mad_smile
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2006 u 21:31
sry, gmail mi je upaljen cijelo vrijeme jer mi komp isto tako radi24/7, bio sam vani

javi se opet ali sa vise detalja

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2006 u 22:17
mad, jesi li cuo za google?
naime, to je pretrazivac interneta i preko njega mozes sve naci

ako ne znas kako ga se koristi pitaj

trebao si samo upisati .flac i odmah prva stranica te vodi na download flac codeca http://flac.sourceforge.net/
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2006 u 22:25

zakaj da se je**m kad ima tebe koji provodi vise na compu od mene, :))  da sad kopam po tome mozda isprve najdem a mozda ne , pa mi ti potrazis i odma me uputis, da ne gubim vrijeme

zlatan si fala

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2006 u 22:29
koliko nam je trebalo da se skontamo da smo u isto vrijeme na kompu mogao si vec 100 puta naci

priznaj da nemas pojma, priznaj!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2006 u 23:03

sporrrro mi radi net  skidam lostove 17 epku idu brzo, pokjeli mi vezu

jeb ga, skinut ce se za 1h pa dojdem

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 09:31
znas vec sto cu ti rec: prijedji na kabel
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 10:14

dobro dobro   znam sve

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.