Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - USKORO NA KIOSCIMA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

USKORO NA KIOSCIMA

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dragonheart View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragonheart Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: USKORO NA KIOSCIMA
    Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2006 u 14:21

Ucd najavio filmove koji će sljedećih mjeseci  biti izdani na kioscima:

1.They Live

2.Prince of Darkness

3.Flash Gordon

4.Sicilian 

i još nekih dobrih stvari evo link pa pogledajte i sami http://www.ucd.hr/

GIVE ME WHAT I WANT AND I'LL GO AWAY
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2006 u 17:52
meni tu nista nije dobro
Na vrh
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2006 u 17:58
Originalno postovano od strane dragonheart dragonheart piše:

2.Prince of Darkness

3.Flash Gordon/ Star gate

Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2006 u 18:56
2, 4 - solidno,mogli su i bolje stavit,puno bolje....
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 17:40
nevidim razlog davanja 30 kn ili koliko za film koji možeš skinuti sa neta,bolesno

Ažurirao shark ri
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 19:45
ima onih koji ga nemogu skinut...
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 20:09
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 21:13

je,istina nisam išao za time sorry

traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 22:03
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2006 u 09:51
hmmm

ja ne vidim razlog davanja 30 kuna za nesto sto je losije kvalitete od divx-a koji je sniman tv karticom koja je stara 5 godina

(rekao bih da ne vidim razloga davanja 30 kuna za nesto sto je trash ali o ukusima se ne raspravlja)
Na vrh
Spectre View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Spectre Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2006 u 20:57
Originalno postovano od strane dragonheart dragonheart piše:

1.They Live

2.Prince of Darkness

3.Flash Gordon

4.Sicilian 

Konačno da netko počne izdavati i dobre filmove, sve kupujem  A i Novi List je najavio svoju kolekciju, između ostalog Tri Amigosa, Braću Grimm i Bloodrayne

Na vrh
Spectre View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Spectre Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2006 u 20:58

Originalno postovano od strane shark ri shark ri piše:

nevidim razlog davanja 30 kn ili koliko za film koji možeš skinuti sa neta,bolesno

Neki, poput mene, ipak vole imati originale, a s neta skidam samo filmove koje ne mogu nabaviti na neki drugi način.

Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2006 u 12:59
Pa može se skinuti divx, ali dvd je ipak dvd. Prince of darkness i flash gordon je o.k. Mislim s obzirom kakve inače daju filmove u novinama (crossroads, vjenčanje iz vedra neba i slična govna, a vrlo rijetko nešto dobro, ali ono što već imam odavno) otkad je prestala izlaziti ona kolekcija u kojoj su izašli terminator 2, univerzalni vojnik, total recall, highlander itd. To im je bio super potez . Dok recimo slobodna dalmacija izdaje na dvd-u western za očajnom slikom i zvukom uz neki totalno nepoznati niskobudžetni akcijski film i bezvezni crtić. Dobar potez im je bio onaj premium collection sa avanturama (odisej, merlin itd. + crtić denver).
Nothing is worse than having an itch you can never scratch!
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2006 u 13:54
Jel se može negdje saznat koje serije će ići u budućnosti? Poslije Mućki naravno
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.