Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Crossing (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Crossing (2018)

The Crossing

The Crossing (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

drama, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

42 min

Autor:

Dan Dworkin
, Jay Beattie

Glavne uloge:

Rick Gomez
  >  Nestor Rosario
Kelley Missal
  >  Hannah
Grant Harvey
  >  Roy
Simone Kessell
  >  Rebecca
Luke Camilleri
  >  Thomas
Ryan McDonell
  >  Deputy Rawlins
Christian Michael Cooper
  >  Oliver Ellis
Barbara Eve Harris
  >  Lydia Doyle
Steve Zahn
  >  Jude Ellis
Leif Gantvoort
  >  Luke
Alison Wandzura
  >  Amy Ellis
Devielle Johnson
  >  Carter
Bernardo Badillo
  >  Luke
Josette Canilao
  >  Naomi
Natalie Martinez
  >  Reece

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2018 u 21:34
Prevedena je i 5. Samo moram još jednom pregledati (uz kafu koju sam krenuo upravo napraviti), radi ev. grešaka.
Ne znam koliko ću imati vremena zbog nekih privatnih planova.
A ovo sam uletio vanredno. Ukoliko neko izrazi želju, rado ću prepustiti.

Uglavnom, 5. večeras... 6 to go... Tongue
Na vrh
haza View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj haza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2018 u 11:54
Originalno postovano od strane tominjo tominjo piše:

Originalno postovano od strane bonux bonux piše:

Može li mi neko reći da li su uopšte napravili bilo kakav kraj ili zaključak u toj jednoj sezoni? Da džaba ne počinjem da gledam?

Da, serija ima kraj tako da bez problema možeš krenut sa gledanjem.
Definitivno preporučam seriju.

Pa sad,evo ja nisam neki filmski stručnjak,ali serija definitivno ima "ono neštooo"i treba je pogledati.
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2018 u 14:47
Nemaš brige.
Jest da malo kaskam i tanak sam s vremenom,
(još mi uleti onaj padobranac),
a i picajzla sam kad je u pitanju prevođenje,
garantujem da će serija (kad, tad), biti prevedena.
لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2018 u 04:15
Eto, gotovo!
Čim prođe proces odobravanja, bit će i 11. epizoda, tj. vjerovatno čim se neko od ekipe probudi.
Ma ne dade mi spavati dok ne završim. Jbg. Tongue

Kako god. Ako je ne odluče ipak nastaviti, ova je (zasad) gotova...

A šteta ako ostane na tom "otkazana".
Moglo bi se reći da nije baš neka A produkcija. Ali kad se uzme u obzir šta se sve servira, ovo bi itekako moglo imati prolaza.
Možda je problem što su se, iako naizgled indirektno, uvijeno kroz plašt naučne fantastike, dotakli žestoke teme - izbjeglica, odnosno imigranata i njihovih prava.
Dovoljno je da čovjek te ljude iz budučnosti nazove Meksikancima, Sirijcima ili nekim drugim imenom, osim Amerikancima (jer su to u seriji) i sve će izgledati drugačije.

E, sad, na momente ponešto djeluje djetinjasto. Ali opet, nije to ništa toliko strašno.
Btw. iako su nekako zaokružili cjelinu, zadnjih 10-15 minuta govori da nisu planirali da se završi na 1 sezoni. Itekako su pripremili teren za dalje. Tako da... ko zna, možda ovo i nije kraj...

I još nešto: Zamolio bih da se u obradama (a molio sam to i drugdje, ali niko ne haje) ne dira moj potpis. I ozbiljno razmišljam da kliknem na ono "prijavi" pored prijevoda.
Zaboli me što je nekom mrsko čitati onako kako ja pišem.

Ažurirao baho - 25.Srpanj/Jul.2018 u 04:32
Na vrh
haza View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj haza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2018 u 15:34
Završavam sa gledanjem prve sezone,stvarno dobra serija.molim moderatore, da,ako nalete na informacije o nastavku snimanja, to podjele sa nama,oni to obično znaju prije "običnog svjeta".hvala
Na vrh
Wani7 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wani7 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2018 u 22:36
Definitivno nema nastavka. Seriji je procentualno falilo neverovatno malo gledanosti, te je izvisila za drugu sezonu. To je jos objavljeno u maju, te od tad serija vise nije spominjana. Tako da, to je nazalost to.
Na vrh
haza View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj haza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2018 u 10:46
Šteta,možda su trebali ubaciti u seriju da im je predsjednik D.Trump došao iz prošlosti,tj.iz kamenog doba,serija bi sigurno dobila na gledanosti!
Na vrh
protopik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj protopik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2018 u 08:08
stvarno dobra serija,gledao sam i puno gore.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.