| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sprema se Call Me by Your Name 2 (07.03.2018.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1908 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2018 u 02:50 |
|
Jest, mislila sam da je u onom s ovcom...
Del Toro je konzervativan, nikad on neće dopustit muškom liku da se spari s nečim iz vode...
![]() |
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2018 u 03:12 |
|
Ne sećam se imena filma, samo te fenomenalne rečenice.
Sve je to počeo Dizni sa Malom sirenom ![]() Šalu na stranu, pare su otvarač koji otvara i konzervu u kojoj je Toro. Luka i Toro bi bili dobar filmski par ukoliko ih braća, pardon, brat i sestra(?) Vašovski ne preduhitre. Seriju 8 čulo sam odgledao sa velikim naporom a tamo je bilo svega osim polno neorijentisanih likova. Zanimljivo, druga sezona mi je bila bolja od prve. Snimili su je odmah pošto je bata postao seka. Da ne davim dalje, voleo bih da snimaju što više ovakvih filmova i da ubace ove polno neopredeljene. Treba dati malo kanapa da se sami zadave jer su se popeli svima na glavu. |
|
![]() |
|
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1908 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2018 u 03:16 |
|
Misliš da je razlog u promjeni spola?
Odrežeš neku stvar Shyamalanu i idući film mu bude smislen i zanimljiv? Ne vjerujem u to.
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2018 u 03:23 |
|
Gledaj seriju Osmo čulo i poveži sadržaj sa autor(kom). Prva sezona je njuejdžerski krš dok je druga za nijansu bolja. Mala žuta je tabačinom izvukla seriju.
Ispravka. Kad sam već ispravio lapusu scride da dodam da mi nije smetalo to što je metamorfoza uticala na seriju. Bila bi opet krš zbog koncepta. Ažurirao Stole Haringa - 10.Ožujak/Mar.2018 u 03:30 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |