Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dobitnici
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dobitnici "Oskara" (05.03.2018.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dobitnici "Oskara" (05.03.2018.)
    Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2018 u 10:27
oni oskari, (do Oskara ni ne držim pretejerano, jer su strukovna stvar) za koje sam navijao, otišli su u prave ruke. Gary Oldman i Frances McDormand!!!!
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2018 u 11:43
Malo crncima, malo pederima, malo transvestitima (iako su među neengleskim kandidatima bili puno superiorniji Nelyubov te Tijelo i duša). 

Del Toro, koja brukica, Isuse mili... AcaNholivud
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2018 u 13:31
Uze mi reč iz usta. Uglavnom politički korektne odluke za dodele nagrada. "Oblik vode" korektno je biti različit, "Beži" kritika rasizma koja prerasta u rasizam (svi beli likovi su zli), "Fantastična žena" favorizovan jer u njemu glumi transvestit, "Zovi me imenom svojim" nisam gledao, al vidim da o čemu se radi (romansa homoseksualaca), prošle godine "Mesečina"... Snimiš politički korektnu priču i dobijaš neku nagradu sigurno. Bar za glumu osvetlaše obraz koliko toliko.
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2018 u 15:41
Always look on the bright side of life...

Post Terry Gilliam-a na FB LOL

Pogledaću još taj Shape of water i Phantom tread, i onaj The Insult iz najbolji strani film i završio sam sam sa Oskarima, manje više. Ostalo me ne zanima. Možda da jedino još zavirim šta ima od dokumentaraca...
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2018 u 16:13
Samo The Insult nisam gledala (ali budem). 

Glumačke nagrade zaslužene (i najbolji kostim Phantom Thread), sve drugo, bolje da šutim.. Ouch

Ažurirao subrianca - 05.Ožujak/Mar.2018 u 16:18
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2018 u 19:20
Nitko nije bolji od Frances ove godine, možbit Margot zasluži dogodine...
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2018 u 20:04
  Ovaj cirkus je baš onakav kakav sam predvideo. Nije bilo teško, ne mora ćovek da bude genije da bi uvideo kuda plovi ovaj Titanik, pardon, Oskar. Za početak, dovoljno je odgledati A Fantastic Woman, The Square i On Body and Soul. Libanski nisam gledao jer nije preveden i njega ne mogu da ocenim. Od navedenih filmova koje sam gledao svaki je bolji u svakom pogledu od dobitnika Oskara.

Film Call Me by Your Name je tek smejurija, jedan od onih limunadica kojoj se jedva čeka kraj.

Počeo sam sa Mračnim sarom koji ću najverovatnije završiti u najmračniji sat. Mogu samo da napišem da su u staru slagali, za ostalo ću videti.

Voleo bih da tokom godine odgledam sve dokumentarce, ili bar Ikara o kom je pisao Yolix.

Toliko za sada.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.