Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nadolazeći HITOVI ili FLOPOVI...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nadolazeći HITOVI ili FLOPOVI...

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
dragonheart View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragonheart Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 13:25
ja ne znam,ali se i meni sviđa matrix,a LOTR mi je najveći sh*t koji su mogli napravit!!!!!
GIVE ME WHAT I WANT AND I'LL GO AWAY
Na vrh
Vanzemaljac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vanzemaljac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 15:48
lljudi, pa o okusima se ne raspravlja, ja mislim da je početak ove teme bio o nadolazecim filmovi, a ne o nima koji su punili kino dvorane prije malo više od pola godine.
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 15:48
Originalno postovano od strane DYLANDOG DYLANDOG piše:

MATRIX je najveci film svih vremena samo vi to jos niste shavtili nemate pojma sta se u stvarnosti krije iza svega toga.

Na vrh
StefB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 01:35

Matrix je film koji jednostavno nije za svakog. Nekome je legendaran, a nekome je čisto sranje.

Meni osobno, Matrix je odlična trilogija, kao prvo zbog priče koja je vrlo moguća u skoroj budučnosti. Ne mislim na ono da će biti "The One" koji će pokoriti strojeve već na to da će nas umjetna inteligencija, kad i ako je stvorimo, jednog dana pokoriti. Ista prića je i s Terminatorom. Stvarno, jednog dana cijela tas prića i neće biti SF. Ako stvarno stvorimo umjetnu inteligenciju, tko će joj zabraniti da počne razmišljati poput Hitlera???? Da stvara samo rasu robota?

Malo za razmilit!

StefB
Na vrh
dragonheart View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragonheart Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 13:32
StefB,ovo ti je već teorija zavjere,ali slažem se da je matrix odličan film,jedino mi se dvojka ne sviđa,ali 3-ojka mi je u rangu s jedinicom
GIVE ME WHAT I WANT AND I'LL GO AWAY
Na vrh
StefB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 14:18

Originalno postovano od strane dragonheart dragonheart piše:

StefB,ovo ti je već teorija zavjere,ali slažem se da je matrix odličan film,jedino mi se dvojka ne sviđa,ali 3-ojka mi je u rangu s jedinicom

Naravno!

StefB
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 15:28
ma trojka je teško smeće...dosadno i predvidivo...jedinica je fenomenalna ...nastavci užasni...pogotovo revolutions...
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 17:33
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

ma trojka je teško smeće...dosadno i predvidivo...jedinica je fenomenalna ...nastavci užasni...pogotovo revolutions...

potpisujem
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2006 u 14:35
Ja gledala pre neki dan Ice Age 2 u bioskopu i dobar je, bas sam se nasmejala , a sto se tice ostalih filmova jedva cekam V For Vendetta (ali dvd rip ) i Scanner Darkly izgledaju mi kao dobri filmovi

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.