Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - AIMP - Najbolji audio plejer
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

AIMP - Najbolji audio plejer

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: AIMP - Najbolji audio plejer
    Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2017 u 19:17
AIMP 4

Trenutna verzija: v4.50

Nije što je ruski, ali stvarno je najbolji. LOLLOL Neki se sećaju plejera kao što su  Winamp ili foobar2000, a mnogi su zaboravili šta je uopšte muzički plejer. Doba Youtuba i interneta donelo je poneke promene kada je reč o slušanju muzike preko računara i putem muzičkih softvera/plejera. Čini se da samo audiofili i istinski ljubitelji kvalitetnog zvuka (FLAC i lossless formati) praktikuju da koriste muzičke plejere tako često kao nekad. Da li je tako?

AIMP je besplatan multimedijalni plejer ruskog autora Artema Izmajlova. Poseduje 18-kanalni ekvilajzer sa dodatno ugrađenim zvučnim efektima: Echo, Reverb, Flanger, Chorus, Bass, Tempo, Speed, Enhancer, Voice Remover, Pitch.

Audio fajlovi se obrađuju u 32-bita, što daje kristalno jasan zvuk. Ovaj plejer daje mogućnost normalizacije glasnoće, a to vam omogućava da ujednačite jačinu zvuka različitih pesama i oslobodite se ručnog podešavanja. Plejer nudi nekoliko načina prelaska sa jedne numere na drugu. Postepenim utišavanjem, pauzom između pesama, ili neka custom metoda prelaska, ostaje na vama.

AIMP podržava veliki broj audio formata, preko dvadeset, neki od njih su: AAC, AC3, APE, CDA, DTS, FLAC, IT, MIDI, MO3, MOD, M4A, M4B, MP1, MP2, MP3, MPC, MTM, OFR, OGG, OPUS, RMI, S3M, SPX, TAK, TTA, UMX, WAV, WMA, WV, XM itd.

AIMP se odlikuje jednostavnošću i prijatnog je dizajna, a nudi i veliki izbor različitih skinova. Po difoltu razvrstava pesme po folderima. Ispod naziva daje informacije o frekvenciji, bitrejtu i formatu u kojem je fajl snimljen. Redosled ispisanih karakteristika možete da menjate, kao i način sortinja pesama u vašoj plejlisti. Plejliste su prikazene u tabovima i bez prekidanja reprodukcije možete da prelazite iz jedne u drugu. Postoji mogućnost i zaključavanja istih, što je veoma pogodno ukoliko je više korisnika za jednim računarom.

Pored njegove osnovne funkcionalnosti, a to je puštanje muzike, AIMP daje mogućnost pretraga fajlova na plejlistama, upisavanje tekstova, budilnika, tajmera za isključivanje računara u određeno vreme, konvertovanje audio fajlova u različite formate, slušanje online radija itd.

Još jedna dobra strana ovog plejera jesu prečice na tastaturi. Svaku funkciju je moguće dodatno
podešavati onako kako vama odgovara. AIMP ima i odličnu podršku za plug-inove.
Na listi besplatnih multimedijalnih plejera, AIMP svakako spada u sam vrh ponude. Probajte ga, bićete prijatno iznenađeni njegovom funkcionalnošću i mnoštvom opcija.

Ora Mulih v2.5 AIMP4 Skin

Ono što je meni lično ovaj plejer učinilo najboljim koji sam koristio jeste skin Ora Mulih v2.5 indonežanskog autora putra05. Ne bih puno opisivao, neka fotke kažu o kakvom skinu je reč. Ukratko, sa ovim skinom AIMP 4 uspeva da nadmaši sve prethodnike, kako po kvalitetu tako i po dizajnu. Ocena 10+  Download skin-a: LINK
A evo kako sve to izgleda na mom kompu:

Ažurirao Atrahasis - 27.Prosinac/Dec.2017 u 17:45
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
NikolaJe View Drop Down
Master translator
Master translator
Ćino

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaJe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2017 u 19:33
Tako je! Koristio sam winamp skoro celu deceniju, a onda mi je sve više smetalo to što je mnogo tiši zvuk
nego na ostalim programima. Jedan kolega mi je preporučio AIMP, sa nelagodnošću sam prešao na njega
jer sam se bio navikao na winamp, ali nakon nekoliko dana sam uvideo koliko je dobar ovaj ruski AIMP. Big smile
Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2017 u 19:35
Vrhunski plejer, pogotovo sa skinom koji sam pomenuo.
Na vrh
Bulvay View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bulvay Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2017 u 20:45
Користиш Subtitle Edit. БравоThumbs Up
Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2017 u 21:48
Koristim svašta. Subtitle Edit je bolji od Workshopa!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.