| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Savremeni svet, poredak, nove (anti)vrednosti i Film |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2017 u 19:31 |
|
https://www.youtube.com/user/kojiNickNijeZauzet/featured Da oživim malo temu nečim lepim što može da se gleda za Novu godinu. ![]() Ovaj dvojac je na pokojnoj TV Art imao svoju emisiju posvećenu filmu. Slučajno sam naleteo na njih i od onda ih pratim. Koliko mi je poznato, aktivni su ali samo u DOB-u i to se ne snima. Možda postoji neki snimak, ja ga nisam našao. Nisam našao ni ostatak Šok koridora koji sam gledao. Znam iz prve ruke da dosta toga nedostaje pa ako neko slučajno ima nešto snimljeno neka se ne stidi da to okači ili pošalje na pp. Ja se nežu ljutiti. Zbog njih sam kršio radnu disciplinu, rizikovao sam i rizik se isplatio. To se delimično ne može odnoditi na njihov konkretan rad na filmu. Dvojac je mnogo bolji u teoriji nego u praksi, ko ne veruje neka overi Srpski film Ace Radivojevića. Beklavac im je osvetlao obraz sa dokumentarcem Made in Serbia koji je za uspomenu, dugo pamćenje i preporuku. Nadam se da če posetioci i učesnici teme uživati i nešto naučiti. Vidimo se na ovoj temi naredne godine. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |