Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Mountain Between Us (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Mountain Between Us (2017)

The Mountain Between Us

The Mountain Between Us (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

drama, akcija, ljubavni, triler, avantura

Trajanje:

103 min

Režija:

Hany Abu-Assad

Scenarij:

J. Mills Goodloe
, Chris Weitz
, Charles Martin

Glavne uloge:

Dermot Mulroney
  >  Mark
Kate Winslet
  >  Alex Martin
Beau Bridges
  >  Walter
Idris Elba
  >  Ben Bass
Vincent Gale
  >  Airline Customer Service
Marci T. House
  >  Airline Rep
Nancy Sivak
  >  Nurse
Linda Sorensen
  >  Pamela
Lee Majdoub
  >  Translator
Andres Joseph
  >  Dinner Guest
Dania Nassar
  >  Female Patient (Mrs. Qabbani)
Bethany Brown
  >  New York Waiter
Orval Roberts
  >  Logging Truck Driver
Raleigh
  >  Dog
Austin
  >  Dog

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
direktnojug View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj direktnojug Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2017 u 19:30
Niko ne reče da je Kejt imala partnera u vidu dobrog prijatelja Lea DiCapria!!! To bi onda bila filmčina iliti blockbaster ! :) Zezanje na stranu, pogledaću film samo zbog moje simpatije Kejt, doduše zato mi je privukao pažnju iako mi komentari govore suprotno!
Na vrh
time View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj time Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2017 u 08:27
Nije nešto naročito ali više volim da gledam bilo kakav romantični film nego "pucnjavon i tučom" nabijen film novijeg datuma koji, vrlo često, nema nikakvog sadržaja ni smisla osim urnebesne jurnjave.
Na vrh
monsep1234 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monsep1234 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 10:13
film lep i lak za gledanje
Na vrh
insideman View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj insideman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 13:28
Odgledao sveukupno 5-6 min ovog filma mada je i trejler dovoljan da se skapira setup, avantura i tupavi ishod ove priče. Bolje odgledati Into the Wild, 2-3 puta uazastopno. 
Na vrh
ekrem-pelidija View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ekrem-pelidija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2018 u 19:15
Srackica
Na vrh
ajdaho View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ajdaho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2018 u 15:16
Ovo se stvarno trebalo preskočiti. Ne znam kako sam ga dogledao do kraja. Kate obično pažljivo bira uloge, ali sa ovom je promašila totalno!
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2018 u 08:59
I uz mane, meni je bio dovoljno ok, "survival" romansa u prelepom krajoliku, zanimljiv su par ovo dvoje, pitko i prija oku, uz to sam slab na prirodu, snegom prekrivene planinčine...van toga, svakako ništa epohalno ni bitnije sa ovim filmićem.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2018 u 17:17
Dobra drama. Sve pohvale za Idris Elbu a i Kejt Vinslet. Ovaj film je drama sa elementima žanra avanturistički. A žanr ''ljubavni'' me mogao odbiti od filma jer ipak je taj žanr za žene. A ovaj film nema veze sa žanrom akcija i triler. Dermot Malruni takođe igra u filmu i nešto se ''naherio'', a malu ulogu ima i Bo Bridžis, koji je i tu malu rolu odigrao katastrofalno. Preporučujem.
Na vrh
Bad Spenser View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Bad Spenser Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2019 u 23:06
Dobar film ali malo smara na momente. 6/10
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,233 sekundi.