Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Flatliners (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Flatliners (2017)

Flatliners

Flatliners (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

drama, misterij, znanstvena fantastika, triler, horor

Trajanje:

109 min

Režija:

Niels Arden Oplev

Scenarij:

Peter Filardi
, Ben Ripley

Glavne uloge:

Kiefer Sutherland
  >  Nelson
Steve Byers
  >  Sam
Tyler Hynes
  >  Lane
Diego Luna
  >  Ray
Elliot Page
  >  Courtney
Wendy Raquel Robinson
  >  Sophia's Mother
Jenny Raven
  >  Irina Wong
Beau Mirchoff
  >  Brad
Nina Dobrev
  >  Marlo
Anna Arden
  >  Alicia
Miguel Anthony
  >  Cyrus Gudgeon
James Norton
  >  Jamie
Kiersey Clemons
  >  Sophia
Ellie Patrikios
  >  Medical Student
Daniela Barbosa
  >  Haley
Madison Brydges
  >  Tessa
Jacob Soley
  >  Alex
Elena Khan
  >  Medical faculty

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
insideman View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj insideman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 17:09
Ne znam ništa o originalu. Mislio sam da je ovo neki provokativni futuristički sci fi poput OtherLife a ne hororčić sa futurističkim okidačem koji posle biva maltene nebitan. Not my cup of tea 
Na vrh
Wida View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 17:21
Film krenuo čisto ok ali drugi dio filma sa krajem su totalni promašaj.2/10
Original puno bolji.
Na vrh
StefanHD View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefanHD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 17:41
Pa onako. Pocinje kao maltene klasican teenage film ali biva simpatican nekim detaljima... Onda krece da biva interesantniji.... Kasnije postaje dosadniji nacinima na koje glumci uspevaju da rese svoje probleme... treca trecina je mogla da ide dosta bolje ali ajde... onako malo sablonski. U svakom slucaju fin je pogledati iz bleje.... a i intrigantan u nekim segmentima.
Na vrh
dojcilo View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dojcilo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 19:05
Dobar. Malo jeziviji u odnosu na original, što se i očekivalo... bolja i dinamičnija radnja u drugoj polovini filma.
Na vrh
krunoslav-cunovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj krunoslav-cunovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2018 u 17:45
Poceo gledati i odustao - za mene nije vrijedno paznje.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2018 u 20:20
Original FLATLINERS je meni klasik, jedan od omiljenih filmova. Gledao sam ga vise puta. I ekipa je bila dobra-Kifer Sutherland,Julia Roberts,Kevin Bacon,William Baldwin i Oliver Platt. Ovaj rimejk je malo izmenjen, naravno da ne bi bilo sve isto ali zaista sam ocekivao vise. Naravno, znao sam da Danac sa rimejkom nece uspeti taj nivo dosegnuti kao Joel Schumacher. Pritom, i cast nije neki, tu jedino nesto od glume zna Ellen Page. Naravno, Kiefer se tu ne racuna, jer se pojavljuje u nekoliko scena i btw, ne igra Nelsona iz originala vec igra drugog lika. Mogu slobodno napisati da mi je original ''oskrvavljen'', a pritom originalni Flatliners mi je kao sto sam napisao jedan od omiljenih filmova uz Young Guns 1 i 2 deo i Lost Boys. Iako film nije nesto a gledali ste original, pogledajte i ovaj pa upordite i sami.
Na vrh
Mladence84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mladence84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2018 u 19:21
Odlican 8/10
Na vrh
Mladence84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mladence84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2018 u 19:21
Odlican 8/10
Na vrh
Mcdeki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mcdeki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2018 u 02:32
Preporucujem 9/10
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,189 sekundi.