Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Godless (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Godless (2017)

Godless

Godless (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Bezbožni

Godina:

2017

Žanr:

drama, akcija, western

Trajanje:

65 min

Glavne uloge:

Jeff Daniels
  >  Frank Griffin
Merritt Wever
  >  Mary Agnes
Thomas Brodie-Sangster
  >  Whitey Winn
Scoot McNairy
  >  Bill McNue
Michelle Dockery
  >  Alice Fletcher
Jack O'Connell
  >  Roy Goode
Rio Alexander
  >  Bud Ledbetter
Kim Coates
  >  Ed Logan
Samuel Marty
  >  Truckee
Kayli Carter
  >  Sadie Rose
Joleen Baughman
  >  Townswoman
Tantoo Cardinal
  >  Truckee's Piute Grandmother
Jeremy Bobb
  >  A.T. Grigg
Adam David Thompson
  >  Gatz Brown
Donald Cerrone
  >  Gang Member

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Rendgen Tehnicar View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rendgen Tehnicar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2018 u 14:37
Odlična western serija... Baš mi se dopala... Preporučujem za gledanje, ko voli westerne...
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2021 u 20:45
Tri rezenzije sam citao o ovome i upecao sam se.Vestern, sadizam, brutalnost, perverzija, ludilo, ma pakao divljeg zapada.Nema od ovoga nista osim vesterna.Dobro, nije bas da nema nista ali do polovine sam stigao i caaaooo.Ovo je samo za prave vesterndzije a ostali neka zaobidju.
Na vrh
murajsam View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj murajsam Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2021 u 01:34
Upravo gledam 5 epizodu od ukupno 7. Šta reć, s obzirom da iznova i iznova jedva čekam sledeću epizodu valjda to govori da je ovo dobro urađeno. Ima i mana, ali u globalu je nešto što je glupo zaobići i ne gledati. Pogotovo ljubitelji vesterna, jer ovakvih serija i nema baš mnogo. P. S. Uvodna muzika me baš podseća na drugu isto tako dobru seriju, seriju o piratima-Black Sails.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2023 u 18:38
Odlicna serija. Iznenadila me 1883, pa onda sam krenuo Yellowstone, That Dirty Black Bag, pa 1923, preskocio Joe Picket(mozda i to pogledam) i dosao do ove serije, sve je odlicno.
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2024 u 20:29
Steta sto je samo jedna sezona(mada je jasno zbog cega i jeste) ali ovakvih serije uvek je malo , super western odlicna serija...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.