Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Gazde 2 aka bArCaFaN's KaVaNa 3
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kod Gazde 2 aka bArCaFaN's KaVaNa 3

Odgovori Odgovori Stranica  <1 138613871388
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 8 sati 52 minuta , u 01:57
Radim i dalje svega desetak sati dnevno, čak mi je vikend uvek slobodan, jedino što sada radim sam samcit posao nekoliko ljudi, pa je tempo (još) luđi. A raja kao u inat naručuje vražije temu pakete po ovoj vrućini kao da nema sutra. Na 50-60-70 000 domaćih paketa na noć, zna nam stići još šest šlepera temua. 😂 Sve to valja istovariti, selektovati, skenirati, i odneti do odgovarajućih kamiona i kombija, pa kud koji-mili moji. Oteklo mi je telo kao u Konana.

Mada se ne dam. Kupio sam još teže tegove od ovih koje već imam u stanu, da slučajno ne zanemoćam preko vikenda 😂😂😂 Neću valjda da odmaram, daleko bilo. 😄
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 58 minuta , u 09:51
Pa ti si onda zreo za jedno izbalansirano energetsko osvježenje. LOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 138613871388
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 3,094 sekundi.