Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Poslastica za duhovite ljubitelje pravog SF (14.10.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Poslastica za duhovite ljubitelje pravog SF (14.10.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
milejanjicar View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milejanjicar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Poslastica za duhovite ljubitelje pravog SF (14.10.2017.)
    Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2017 u 23:35
Interesantno, volim ovakve adaptacije :) Hvala na odlicnom tekstu!
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2017 u 19:45
Izvanredan tekst.
Na vrh
nick2m View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nick2m Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2017 u 20:16
extremno loša serija; slaba kopija zvjezdanih staza; nimalo humoristična; kao fanatik SFa i komedije imao sam velika očekivanja ali ovo je toliko loše da je negledljivo; humora u tragovima; a SF na razini "Lost in space" filma;
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2017 u 08:21
sprdačina
Na vrh
bachi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bachi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2017 u 08:24
@nick2m, a ti brate uživaj u ovom skrnavljenju zvezdanih staza od strane JJ Abramsa i ekipe. Ironija je da je ovaj Orvil znatno približniji Star Treku nego ovo JJA blato.
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2017 u 09:16
Rijetki su ljubitelji dobre parodije..
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2017 u 09:43
"Duhoviti ljubitelji pravog SF-a". nisam znao da uopšte i postoji tako nešto. možda prije ljubitelji Seta Mekprdaca???
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2017 u 09:52
Davno odustala od definiranja kakav je tko, bitan je samo pogledani uradak a ovaj je dobar.
Na vrh
MegaSkot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MegaSkot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2017 u 10:02
Odlična serija. :)
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2017 u 12:41
Pogledao sam i meni se dopada. Zabavno, duhovito i pitko.
Na vrh
new1 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj new1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2017 u 20:18
(Isprika ne spada u osvrt ali me zanima, ove recnzije piše čovjek koji to mora raditi ili je to njegov slobodan izbor?) Smiješno? Smiješno je upravo onoliko koliko sam sebe zasmijavam ispred ogledala, bilo kad se bezrasložno kreveljim ili ako se brijem ili radim neku sličnu glupariju koja mi je nametnuta, a pri tom koristim ogledalo, špiglo, zrcalo ili ti po naški: mirror. To pred ogledalom smije trajati točno toliko vremena koliko je potrebno da čovjek sam sebe ne spremi u ludnicu, niti minutu duže inače, presretni ostatak obitelji već bira broj hitne službe. Jednako tako i ova... ne znam ja što je ovo, ali uvjetno: zabavna serija, da je u obliku 5 minutnog skeča to bi bilo super zabavno, ovako... po meni je šuplje i nekako otužno. Slabašni pokušaj parodiranja nečega što vjerojatno "idejnog tvorca" ove serije provocira svojom dugovječnošću, inspirativnšću pa ako hoćete čak i dozom edukacije mnogim naraštajima, mali podsjetnik za one koji ne znaju: postoji emisija koja govori o Star Treku kao inicijatoru "otkrića" niza tehničkih "stvarčica" koje mi danas koristimo, a za njihovo oživotvorenje se čak i ne krijući zasluga pripisuje baš Star Treku, dok ovog Setha... zaista se ne sjećam o čemu se radilo u prvoj epizodi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.