Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Man in an Orange Shirt (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Man in an Orange Shirt (2017)

Man in an Orange Shirt

Man in an Orange Shirt (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

drama

Trajanje:

120 min

Glavne uloge:

Oliver Jackson-Cohen
  >  Michael Berryman
Julian Morris
  >  Adam Berryman
Julian Morris
  >  Adam Berryman (2 episodes, 2017)
Eileen Page
  >  Geraldine
Oliver Jackson-Cohen
  >  Michael Berryman (2 episodes, 2017)
Tommy Bastow
  >  Pte. Bates
Laura Carmichael
  >  Daphne
James McArdle
  >  Thomas March
Phil Dunster
  >  Bruno
Eddie Arnold
  >  David
Jason Grangier
  >  Street Harasser
Arthur Bateman
  >  Robert
James Godden
  >  Pte. Begley
Ben Barker
  >  Travis
Oliver Finnegan
  >  Wykeham

Odgovori Odgovori Stranica  <1 789
Korisnik
Poruka
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 20:05
Sve se dogodilo nepredviđeno, na klik, a vidim po tvom i Bebinom opisu da to nije za mene, bolje pogledaj Zločin na jezeru...

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 20:12
Jel to ono sa Tildom Swinton/Višnjićem i meni omiljenim Jonathan Tuckerom? Gledah to, dobar filmić Smile
Ili reče da je francuski...već smo na sledećoj stranici pa ne vidim ...LOL
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 20:15
Ma francuski, posve nepoznati glumci, ali pravi, rasni triler s gay tematikom, meni je bio predobar.

Ažurirao subrianca - 04.Rujan/Sep.2017 u 20:17
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 20:19
Ne znam šta je to tako na našem Ouch a ja pa pomislih (ko zna zašto,verovatno jer ima zločina a jeste i kakvo jezero tu, gay je i lik) na film The Deep End www.imdb.com/title/tt0250323/
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 20:21
Na ovaj si mislio?
Posve sam ga zaboravila, a dobar film...
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 20:25
Ovaj

http://www.imdb.com/title/tt2852458/
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 20:30
Zajmim upravo, hvala Smile
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 16:51
Originalno postovano od strane subrianca subrianca piše:

Ovaj

http://www.imdb.com/title/tt2852458/

Dobar, mislio sam da ga je snimio F.Ozon. Onda sam video odjavnu špicu i iznenadio se.

Sunce, plaža, brutalna ubistva, toga se sećam.

http://titlovi.com/titlovi/gohatto-aka-taboo-15864/

Bara no sôretsu aka Funeral Parade of Roses (1969)

Ni ovi nisu za bacanje.

Tabu sam jedva odgledao za razliku od Planine Broukbek koji sam počeo i batalio jer volim vestern. Za mene je dovoljno saznanje da usamljeni kauboj u preriji spava sa konjem.

Završio sam seriju koja me je bacila u tešku dilemu. Ne znam da li je ovo gejokej film ili njegova suprotnost jer u obe epizode ima materijala za obe teze. Deda se za razliku od unuka presalsumio i prešao na pravu stanu dok je unuk pravi predstavnik svoje sorte. Njegov moto pusti priču, batali romantiku i poeziju je slika i prilika lbgt populacije. To što sa dragim planira usvajanje je priča koja nije realizovana u seriji. A trebala je.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 17:03
E tu nisam stigao, gledah samo 30min prve epizode, drugu priču i ne znam LOL

Naravno da je gay ok, valjda se podrazumeva to već neko vreme, malo ko pravi filmsku/serijsku priču od toga danas a što se tiče mantre "gay-ok" kakvom se nekada bombarodvalo, kao da smo svi maloumni pa nas je potrebno učiti da je ok biti gay pošto to tobože ne znamo, well, to je uvredljivo za gledaoca (zdravorazumnog, jašta da ima i dalje ljudi koji bi ih tukli, ubijali, proterivali i "lečili", no teško da će glupavi, površni film/serija sa jeftinim mantrama da utiče na takve, da kažemo, ljude, oni ionako ne gledaju takve, filmove sa ikakvim gay tematikama, glupavim ili boljim) LOL tek to nisam primetio u prvoj epki a svakako ne volem mantre, jeb.eš svet kome su one potrebne.

Ažurirao puppet_master - 05.Rujan/Sep.2017 u 17:06
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 17:20
Ozon je previše njanjav i mekan za ovakav film.
Dobar je jer nije gejokej film nego ima pravi zaplet. Policija nastoji otkriti ubojicu a gay zajednica u strahu šuti jer znaju da ubojica nije anonimni mrzitelj gejeva nego jedan iz njihovih redova.
Odličan!

Iz Tabua mi je samo jedna rečenica ostala u glavi:
"Dao bih sve što imam da ujutru čujem slavujevu pjesmu nakon cjelonoćnog milovanja s tobom!"
Predobro mi je to formulirano, a film je dosadan (iako je Tadanobu Asano zgodan).

Pogrebna ružina parada je stvarno samo za izabrane, obični gledatelj ne treba niti probati.

Stole,
čim više pišeš o seriji tim manje mi se gleda Big smile
Očito nije za mene.

Ažurirao subrianca - 05.Rujan/Sep.2017 u 17:22
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 17:30

Go, Go, Second Time Virgin (1969)

Japan je poznat po neobičnim ljubavnim pričama. Ne samo Japan.

Ovde nema gej likova, samo obični perverznjaci. Mislim da je i ovo poznato.

Neke scene u seriji sam premotao. ije ovo gejokej limunada, ima nečeg što nije rečeno a što se da primetiti. Na primer, hapšenje homoseksualaca zbog ispada u javnom klozetu. Egzbicionisti ne biraju orijentaciju a ovde je to prećutano.

Nije tako loše kao što sam mislio.

Ispravka.

Nema u njoj ni lj od ljubavi, samo strast.

Ažurirao Stole Haringa - 05.Rujan/Sep.2017 u 17:32
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 17:31
Meni je ovo bio interesantan film svojevremeno  www.imdb.com/title/tt0248845/
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 17:46
Nisam gledala a mogla bi.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 17:49
Nisam pisao kao preporuku, pre navodim šta sam voleo (prošlo vreme jer je bilo odavno, ne zato što sam promenio stav o doživljaju LOL ), no svakako ga možeš pogledati. Smile

Voleo sam i Shortbus  www.imdb.com/title/tt0367027/
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 17:52
Shortbus je čisto OK, no za ovaj naslov nisam čula pa ću bacit oko iz znatiželje.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 17:55
Meni je svakako bio super tada, verovatno bi mi bio i bolji sada (Hedwig...), no prebukiran sam, sada prosto moram da gledam filmove i zbog prostora na disku LOL ne stižem da ponavljam tonu toga što volim, tek ponešto samo kada baš počnem da "kriziriam" za kakvim voljenim filmom. LOL

Ažurirao puppet_master - 05.Rujan/Sep.2017 u 17:57
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 21:38
  Izvinjavam se, imam kod kuće gomilu ljubimaca koji mi skaču po glavi kad me se dočepaju.

The Crying Game (1992)

Bio sam mlad i zelen kad sam ovo gledao. Posle sam bio samo šokiran.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 21:40
Mnogo volim taj film.

Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 21:44
I ja sam ga gledala kao jako mlada ali nisam mijenjala mišljenje, ukratnko - jedan od najdražih.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 21:50
  Gledam sve što nađem sa F.Vitekerom. Kupio me je u filmu Bird (1988) i to je neka druga priča.

Ne mogu trenutno da se setim imena filma u kom je glavni junak sudija koji je ostao bez posla zbog neobične ljubavi prema svojoj ženi. Istinita priča, film je novijeg datuma. Znam da je takođe neka devijacija u pitanju. Prava priča o ljubavi, bolja od Romea i Julije.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 789
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,254 sekundi.