| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Man in an Orange Shirt (2017) |
Odgovori
|
Stranica <1 789 |
| Korisnik | |
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1908 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 20:05 |
|
Sve se dogodilo nepredviđeno, na klik, a vidim po tvom i Bebinom opisu da to nije za mene, bolje pogledaj Zločin na jezeru...
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 20:12 |
|
Jel to ono sa Tildom Swinton/Višnjićem i meni omiljenim Jonathan Tuckerom? Gledah to, dobar filmić
![]() Ili reče da je francuski...već smo na sledećoj stranici pa ne vidim ... ![]() |
|
![]() |
|
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1908 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 20:15 |
|
Ma francuski, posve nepoznati glumci, ali pravi, rasni triler s gay tematikom, meni je bio predobar.
Ažurirao subrianca - 04.Rujan/Sep.2017 u 20:17 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 20:19 |
|
Ne znam šta je to tako na našem
a ja pa pomislih (ko zna zašto,verovatno jer ima zločina a jeste i kakvo jezero tu, gay je i lik) na film The Deep End www.imdb.com/title/tt0250323/
|
|
![]() |
|
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 20:21 |
|
Na ovaj si mislio?
Posve sam ga zaboravila, a dobar film...
|
|
![]() |
|
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 20:25 |
|
Ovaj
http://www.imdb.com/title/tt2852458/
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 20:30 |
|
Zajmim upravo, hvala
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 16:51 |
Dobar, mislio sam da ga je snimio F.Ozon. Onda sam video odjavnu špicu i iznenadio se. Sunce, plaža, brutalna ubistva, toga se sećam. http://titlovi.com/titlovi/gohatto-aka-taboo-15864/ Bara no sôretsu aka Funeral Parade of Roses (1969) Ni ovi nisu za bacanje. Tabu sam jedva odgledao za razliku od Planine Broukbek koji sam počeo i batalio jer volim vestern. Za mene je dovoljno saznanje da usamljeni kauboj u preriji spava sa konjem. Završio sam seriju koja me je bacila u tešku dilemu. Ne znam da li je ovo gejokej film ili njegova suprotnost jer u obe epizode ima materijala za obe teze. Deda se za razliku od unuka presalsumio i prešao na pravu stanu dok je unuk pravi predstavnik svoje sorte. Njegov moto pusti priču, batali romantiku i poeziju je slika i prilika lbgt populacije. To što sa dragim planira usvajanje je priča koja nije realizovana u seriji. A trebala je. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 17:03 |
|
E tu nisam stigao, gledah samo 30min prve epizode, drugu priču i ne znam
![]() Naravno da je gay ok, valjda se podrazumeva to već neko vreme, malo ko pravi filmsku/serijsku priču od toga danas a što se tiče mantre "gay-ok" kakvom se nekada bombarodvalo, kao da smo svi maloumni pa nas je potrebno učiti da je ok biti gay pošto to tobože ne znamo, well, to je uvredljivo za gledaoca (zdravorazumnog, jašta da ima i dalje ljudi koji bi ih tukli, ubijali, proterivali i "lečili", no teško da će glupavi, površni film/serija sa jeftinim mantrama da utiče na takve, da kažemo, ljude, oni ionako ne gledaju takve, filmove sa ikakvim gay tematikama, glupavim ili boljim) tek to nisam primetio u prvoj epki a svakako ne volem mantre, jeb.eš svet kome su one potrebne.
Ažurirao puppet_master - 05.Rujan/Sep.2017 u 17:06 |
|
![]() |
|
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 17:20 |
|
Ozon je previše njanjav i mekan za ovakav film.
Dobar je jer nije gejokej film nego ima pravi zaplet. Policija nastoji otkriti ubojicu a gay zajednica u strahu šuti jer znaju da ubojica nije anonimni mrzitelj gejeva nego jedan iz njihovih redova. Odličan! Iz Tabua mi je samo jedna rečenica ostala u glavi: "Dao bih sve što imam da ujutru čujem slavujevu pjesmu nakon cjelonoćnog milovanja s tobom!" Predobro mi je to formulirano, a film je dosadan (iako je Tadanobu Asano zgodan). Pogrebna ružina parada je stvarno samo za izabrane, obični gledatelj ne treba niti probati. Stole, čim više pišeš o seriji tim manje mi se gleda ![]() Očito nije za mene. Ažurirao subrianca - 05.Rujan/Sep.2017 u 17:22 |
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 17:30 |
Go, Go, Second Time Virgin (1969)Japan je poznat po neobičnim ljubavnim pričama. Ne samo Japan. Ovde nema gej likova, samo obični perverznjaci. Mislim da je i ovo poznato. Neke scene u seriji sam premotao. ije ovo gejokej limunada, ima nečeg što nije rečeno a što se da primetiti. Na primer, hapšenje homoseksualaca zbog ispada u javnom klozetu. Egzbicionisti ne biraju orijentaciju a ovde je to prećutano. Nije tako loše kao što sam mislio. Ispravka. Nema u njoj ni lj od ljubavi, samo strast. Ažurirao Stole Haringa - 05.Rujan/Sep.2017 u 17:32 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 17:31 |
|
Meni je ovo bio interesantan film svojevremeno www.imdb.com/title/tt0248845/
|
|
![]() |
|
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 17:46 |
|
Nisam gledala a mogla bi.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 17:49 |
|
Nisam pisao kao preporuku, pre navodim šta sam voleo (prošlo vreme jer je bilo odavno, ne zato što sam promenio stav o doživljaju
), no svakako ga možeš pogledati. ![]() Voleo sam i Shortbus www.imdb.com/title/tt0367027/ |
|
![]() |
|
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 17:52 |
|
Shortbus je čisto OK, no za ovaj naslov nisam čula pa ću bacit oko iz znatiželje.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 17:55 |
|
Meni je svakako bio super tada, verovatno bi mi bio i bolji sada (Hedwig...), no prebukiran sam, sada prosto moram da gledam filmove i zbog prostora na disku
ne stižem da ponavljam tonu toga što volim, tek ponešto samo kada baš počnem da "kriziriam" za kakvim voljenim filmom.
Ažurirao puppet_master - 05.Rujan/Sep.2017 u 17:57 |
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 21:38 |
|
Izvinjavam se, imam kod kuće gomilu ljubimaca koji mi skaču po glavi kad me se dočepaju.
The Crying Game (1992) Bio sam mlad i zelen kad sam ovo gledao. Posle sam bio samo šokiran. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 21:40 |
|
Mnogo volim taj film.
|
|
![]() |
|
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 21:44 |
|
I ja sam ga gledala kao jako mlada ali nisam mijenjala mišljenje, ukratnko - jedan od najdražih.
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 21:50 |
|
Gledam sve što nađem sa F.Vitekerom. Kupio me je u filmu Bird (1988) i to je neka druga priča.
Ne mogu trenutno da se setim imena filma u kom je glavni junak sudija koji je ostao bez posla zbog neobične ljubavi prema svojoj ženi. Istinita priča, film je novijeg datuma. Znam da je takođe neka devijacija u pitanju. Prava priča o ljubavi, bolja od Romea i Julije. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 789 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |