Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Sinner (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Sinner (2017)

The Sinner

The Sinner (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Grešnici

Godina:

2017

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

45 min

Autor:

Derek Simonds

Glavne uloge:

Bill Pullman
  >  Harry Ambrose
Jessica Biel
  >  Cora Tannetti
Christopher Abbott
  >  Mason Tannetti
Natalie Paul
  >  Heather Novack
Carrie Coon
  >  Vera Walker
Elisha Henig
  >  Julian Walker
Bill Pullman
  >  Harry Ambrose
Dohn Norwood
  >  Dan Leroy
David Call
  >  Andy 'Brick' Brickowski
Hannah Gross
  >  Marin Calhoun
Jay O. Sanders
  >  Chief Tom Lidell
C.J. Wilson
  >  William (as CJ Wilson)
Tracy Letts
  >  Jack Novack
Enid Graham
  >  Elizabeth Lacey
Jacob Pitts
  >  J.D.

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2018 u 12:59

Pa ništa, šta... Uživaj, ja stvarno ne mogu da pohvatam osnovnu radnju. I ja sam gledao Dva i po muškarca dok je nešto valjalo, malo se smejao... 
Ne pljucam, diskutujem. Ali, čini se da je diskusija malo zakomplikovana brojem tema i učesnika, pa se više ne zna dokle je stigla, i neke stvari se pogrešno tumače. Ograničenje medija.

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2018 u 19:01
A sa Sinner, ubi me prva sezona, dopali su mi se samo glumci, ne nužno njihove uloge, i da imam kućni net/nekoga ko bi mi narezao drugu sezonu/čitač koji ne odbija poslušnost, ne bih se akao sa drugom sezonom, makar ne dok ne overim makar 10ak drugih serija/sezona koje su se pojavile ove godine. Ima dana, ne isključujem je iz plana, ko da zna šta ga čeka ili kada će da prifali serija za spopadanje.
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2018 u 19:06
Meni je glumica iz prve sezone jako lijepa, dočim je druga sezona kao zaplet napetija i bolja, previše su muljali u prvoj...
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2018 u 11:03
vaše osobne diskusije možete i na privatWink 
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2018 u 22:59
Još jedna odlična sezona, iako mi je prva bila nešto bolja! Od mene 8,5/10
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2019 u 22:26
Obnovljeno za 3. sezonu Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2020 u 16:34
Sezonu 3 prevodi zokiCG ⚡
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2020 u 09:21
Po meni najgora sezona!
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2020 u 13:32
Šlampava u tolikoj mjeri da sam odlučio NE pisati o njoj. Potpuno besmislena povezanost s razmaženim "karizmatičnim" profesorom. Uglavnom, sve nevolje su počele s loše napisanim scenarijem.
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2020 u 20:34
Obnovljeno za 4. sezonu Wink
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2021 u 23:16

Prva sezona sasvim solidna: atmosfera nekako tmurna i zlokobna; scenario dobar; izbor glumaca ok; uloge koje tumače smislene i interesantne...

Druga sezona dosta lošija: atmosfera opet ista, što je pečat serije; scenario razvučen; izbor glumaca ok; uloge koje tumače su znatno slabije i detektiv postaje polako naporan...

Treća sezona katastrofa: pokušaj da atmosfera bude ista; scenario loš; izbor glumaca loš; uloge koje tumače besmislene i detektiv je postao iritantan...
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2021 u 20:12

Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2021 u 00:33
Sezonu 4 prevodi metohr 👍
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2022 u 17:52
Odlicna serija. Bill Pullman odlican u ulozi detektiva. Inace trenutno sam odgledao 1 sezonu a planiram da odgledam i ostale
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2022 u 13:44
I 2 sezona odlicna
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2022 u 15:53
3 sezona dobra
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2022 u 17:17
4 sezona dobra. Ma sve cetiri sezone su odlicne
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2022 u 17:40
Sve cetiri su odlicne
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,205 sekundi.