Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Shot Caller (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Shot Caller (2017)

Shot Caller

Shot Caller (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Zakon jačeg

Godina:

2017

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

121 min

Režija:

Ric Roman Waugh

Scenarij:

Ric Roman Waugh

Glavne uloge:

Chris Browning
  >  Redwood
Matt Gerald
  >  Phil Cole
Jon Bernthal
  >  Frank 'Shotgun'
Jessy Schram
  >  Jennifer
Sarah Minnich
  >  Janie

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
cfox-sd View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cfox-sd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 07:33
Pdličan. Sve mi se svidelo. Prevod dobar.
Na vrh
arcadian View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arcadian Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 10:20
Odlican
Na vrh
vladapo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vladapo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 14:35
odlican film u vremenu mnogo losih
Na vrh
obbywan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj obbywan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2017 u 09:45
Odličan film! Nema previše akcije ali te drama drži prikovanog za ekran. Preporuka!
Na vrh
xossir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xossir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2017 u 18:01
baš odgledo film...10/10 fantastičan uradak,odlična radnja.nije dosadan ni u jednom trenutku...toplo preporučujem!!
Na vrh
franc-prijatelj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj franc-prijatelj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2017 u 20:15
Mnogo dobar jer volim ovakve zatvorske priče. I kraj je svetski.
Na vrh
Alex T View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex T Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2017 u 21:23
Prati nekoliko vremenskih linija. Interesantan ako vec nemate sta drugo da pogledate.
Na vrh
Sara Ryder View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sara Ryder Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2017 u 20:19
Vrhunski film. Vrhunska atmosfera. I dobra gluma ovog iz GoT-a, rekao bih da je ovo savrsena uloga za njega.

8/10
Na vrh
zvonko3333 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zvonko3333 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2018 u 18:16
Ocena 7/10
Na vrh
Black Panther View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Panther Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2018 u 01:16
Za mene osobno previše površno napravljeno. Ajmo ozbiljno (znam da je film i da postoji redateljska i umjetnička sloboda), ali da čovjek nakon par dana i poslije par tjedana postane ozloglašeni zatvorenik, a do zatvora bio šonja i njonjo i štreber e pa malo previše da bude genijalan film. Nakon gledanja, meni osobno, ostao mi tup pogled u ekran, mislim možda sam ja tupina, ali film me je zatupio i malo previše.
@sinna

Ниси једини кога је затупио.

AcaNholivud
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2023 u 22:32
Izdrzao prvih 10 minuta .Za mene dovoljno. Pravo komercijalno americko smece od filma . Puno klisea, stereotipa, bez ikakve kreativnosti i maste.Pravi film za americke isprane mozgove koji u globalu retko znaju za bolje... Ocena 1/10
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2023 u 22:35
Hvala bogu da ovde ima jos pametnih ljudi koji su digli svoj glas protiv filmova koji duhovno siluju mozak!
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2023 u 14:34
Ko zeli odlicnu zabavu uz kokice, evo je.Niceg ovde nema a da nije vec puno puta prezvakano.Pogledas, prodje ti vreme i ides dalje a nije ti zao gledanja.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,186 sekundi.